reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny szukam takiego katechizmu moze któras z was ma na zbyciu:
Ks. Bolesław Klaus: „Jam jest Chleb życia”. Podręcznik dla dzieci przygotowujących się do I Spowiedzi i Komunii Świętej.

reklama
Aga - Tomuś bawi się tym znikopisem? .
tak, cały czas, rysuje, pieczątki przybija, ale najpier musi je w buzi chwilę potrzymać ;)
ja jestem zadowolona z tego 5 zł zakupu :-)
No nie wiem, jak by Wam pasowało?? 35 z wysyłką poleconym jest OK? Dajcie znać co myślicie!:)

si, si..
mi pasuje,
czekam na numer konta :-)
albo zaraz zerknę, bo może mam w odbiorcach ;-)

edit: mam Twój numer konta, już Ci puściłam przelew :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny czy byłaby chętna któraś na bodziaki rozm 86 kupione w rekidsie uzywane tylko przez moją majkę??? dodam że są to chłopięce bodziaki;PPP z długim rękawem
2sztuki za 10zł +wysyłka

mi pasuje,
czekam na numer konta :-)
albo zaraz zerknę, bo może mam w odbiorcach ;-)

edit: mam Twój numer konta, już Ci puściłam przelew :-)

Senks:)

Reasumując, Aga góra i dół w gwiazdki??

Chrupcia- góra z małpą, a jaki dół? Oleśka, czy reflektujesz na górę z lwem, dla swojego królewicza?:) Umówcie się z Chrupcią jakie doły, pls...

reklama
Julita, a ile te bodziaki mają długości zapięte? Na długi rękaw są? Twoja Majka juz z nich wyrosła?
Jak maja ok 44-45 cm to biore. Szukam teraz czegoś |Aguśce na jesien pod bluzeczki żeby cieplo bylo.

Do góry