reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny jakie macie pudła na zabawki? potrzebuje duże plastikowe kolorowe pudła bo jak widzę te porozwalane zabawki to mnie krew zalewa :wściekła/y:

u nas zabawki są w pudłach po pieluchach z Rossmanna....Wstyd, wiem....Ale ciągle jakos o pojemnikach zapominam zeby kupic.

Poza tym chyba równo mnie pogieło, bo kupiłam skarpetki 2 pary za 13,99 ;/ ale za to zobaczcie jakie ekstra ;) Te kropki mają błyszczącą nitkę

skr.jpg

reklama
ja mam 4 takie:
VESSLA Pojemnik na kółkach - biały - IKEA
mają pokrywki (tylko trzeba osobno dokupic) i kółeczka, poza tym można je ukłdac jedno na drugim
Świetne są. Też je kupiłam, przylukałam je u Afi:-D:tak:

:-D:-D

u nas zabawki są w pudłach po pieluchach z Rossmanna....Wstyd, wiem....Ale ciągle jakos o pojemnikach zapominam zeby kupic.

Poza tym chyba równo mnie pogieło, bo kupiłam skarpetki 2 pary za 13,99 ;/ ale za to zobaczcie jakie ekstra ;) Te kropki mają błyszczącą nitkę

Zobacz załącznik 378444
Skarpetki śliczne.

Co do pudeł, to też mam, tyle że po pampersach:tak:
Chowam w nie za małe albo za duże ubranka dzieciaków:-D

Zobacz załącznik 378444

skąd te skarpeteczki? ja teszzz zpoproszę!

Ja ostatnio kupiłam takie podobne pudło jak to z Ikei, ale jest chyba większe i ma jeszcze przykrywkę, taką wyprofilowaną, że po złożeniu wygląda wszystko jak kufer, też są kółka. Z boku mają uchwyty - kolorowe - do podnoszenia. W carefurze są te pudła teraz za 39 zł -różowe, niebieskie i zielone.

Julita - bradzo fajne łóżeczko i super, że ma wszędzie siatkę - na pewno przewiewniejsze, niż te z zabudowanymi bokami na górze i dole - my niestety takie mamy. Jakoś nie pomyślałam o tym żeby było więcej siatki, jak kupowałam.

reklama
Ile w Zarze kosztuje nowa kurtka puchowa dziecięca na zimę?
W tamtym roku miałam dla Aguski taka kurteczkę i byla rewelacyjna, w tym roku tez poluje na taka na Allegro tylko nie wiem do ilu oplaca sie licytowac.

Do góry