no co ty!!!
Ja też kupiłam ten przybijak i jest rewelka. Chyba pecha miałaś...
...albo ja farta...
przebijankę to mamy z Ikei ale z tej samej biedronkowej serii mamy taki sorter kształtów - kółka nakładane na patyczki i kupilismy kostkę, też sorter koleżance i są rewelacyjnie wykonane. Bardzo fajne drewno. jakiegos niefarta chyba JustMe miałaś...
No nie mówcie.... tzn. nie mam żadnyc zastrzeżeń co do wykonania albo estetyki, tylko do tego, że nawet MI trudno przebić te kołeczki, nie mówiąć już o tym, że Franek da radę chyba dopiero po 18-tce. U was przechodzą lekko????????
Witam.Po zakupach,jeszcze coś udało mi się wyszperać,głównie chłopięce rzeczy:
zara:
CHECKED SHIRT - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 12-18)
CHECKED SHIRT - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 24-36)
BERMUDAS WITH ANCHOR PRINT - Collection - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 24-36)
DIAMOND PATTERN WAISTCOAT - Stock clearance - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 18-24)
STRIPED T-SHIRT - Stock clearance - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 24-36)-szare paski
ANIMAL T-SHIRT - Stock clearance - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (rozmiar 24-36) żółta
Agnieszka, jak klikam na te aukcje, to otwiera mi się strona startowa ZARY... nie wiem o co k'man
Agnieszka nie było nic z moich dżinów :/
Nooooooooo......... ja też ewentualnie liczyłam na dżiny, bo w Wawie też poszły od razu.