reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

:szok::szok: no co ty!!!
Ja też kupiłam ten przybijak i jest rewelka. Chyba pecha miałaś...
...albo ja farta...:cool:

przebijankę to mamy z Ikei ale z tej samej biedronkowej serii mamy taki sorter kształtów - kółka nakładane na patyczki i kupilismy kostkę, też sorter koleżance i są rewelacyjnie wykonane. Bardzo fajne drewno. jakiegos niefarta chyba JustMe miałaś...

No nie mówcie.... tzn. nie mam żadnyc zastrzeżeń co do wykonania albo estetyki, tylko do tego, że nawet MI trudno przebić te kołeczki, nie mówiąć już o tym, że Franek da radę chyba dopiero po 18-tce. U was przechodzą lekko????????

Agnieszka, jak klikam na te aukcje, to otwiera mi się strona startowa ZARY... nie wiem o co k'man

Agnieszka nie było nic z moich dżinów :/

Nooooooooo......... ja też ewentualnie liczyłam na dżiny, bo w Wawie też poszły od razu.

reklama
JustMe, kilka razy musiałam wkładać te kołeczki Jagodzie (bo ona przejęła zabawkę), ale po tych kilku razach wyrobiły sie otworki i teraz juz kołeczki wchodzą jak w masełko;)

JustMe, kilka razy musiałam wkładać te kołeczki Jagodzie (bo ona przejęła zabawkę), ale po tych kilku razach wyrobiły sie otworki i teraz juz kołeczki wchodzą jak w masełko;)

Ja też przepychałam.... ale w takim razie poświęcę na to jeszcze kilka wieczorów, może się też wyrobią....

Agnieszka, ogarnęłam już sobie te ubranka po nazwach, generalnie, an tym etapie wyprzedaży, chyba w całej Polsce jest to samo.......

dziewczyny jakie te spodnie chcecie, ja dzisiaj jadę po kasę za łuski i planuję sobie zrobić spacerek po centrum z synkiem to bym popatrzyła.

dzis przeszlam sie po sklepach. Zakupilam malej dwie bluzy, spodnie dresowe, rajstopki i srakpetki, za wszystko zaplacilam 65 zl ;) I jestem z siebie dumna bo nie kupilam nic różowego ;)

No nie mówcie.... tzn. nie mam żadnyc zastrzeżeń co do wykonania albo estetyki, tylko do tego, że nawet MI trudno przebić te kołeczki, nie mówiąć już o tym, że Franek da radę chyba dopiero po 18-tce. U was przechodzą lekko????????
sie zdziwisz....

Agnieszka, jak klikam na te aukcje, to otwiera mi się strona startowa ZARY... nie wiem o co k'man

wyczerpałaś limit zakupów w zarze i następne wejście dopiero na jesienne wyprzedaże :DDDD

reklama
Do góry