reklama
Oj, Just, ja to baaardzo lubię i się poprawiam
Hehehehhe, chodziło mi o to, ze teraz brakuje mi tego klawisza "Lubię to" z FB, który miałyśmy tu przez chwilę. Jakoś bardziej mi pasuje niż "dziękuję";-)
ZOSTAŁO DO WZIĘCIA:
1. PINAFORE DRESS WITH POCKET - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (fioletowa)
2. TWO-TONE STRUCTURED DRESS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (to chyba jest bardziej tunika, bo jest krótka jak na sukienkę, i guziczki są srebrne, na zdjęciu słabo to widać)
"doły", też rozm 24-36:
7. BERMUDA SHORTS WITH LACE - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (róż)
"Góry":
10. STRIPED T-SHIRT KNOTTED AT THE HEM - Stock clearance - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (pomarańczowa)
11. LACE T-SHIRT - Stock clearance - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland
Dla chłopaków, rozm 24-36
1. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...STRIPE%2BSHIRT
2. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...POPLIN%2BSHIRT (ta jest chyba w tym drugim kolorze, tzn generalnie błękitna)
3. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...CHOR%2BT-SHIRT
4. http://www.zara.com/webapp/wcs/store...SIDE%2BPOCKETS
Ostatnia edycja:
Agnieszka77
Fanka BB :)
Just ja 8 wzięłam,sprawdź jeszcze raz mój post ;-)
Just ja 8 wzięłam,sprawdź jeszcze raz mój post ;-)
Sorki, już ogarnęłam
justme - Ty małpo nie torturuj mnie ale cudne rzeczy, ta błękitna jest boska
Noo.... superowa jest!
agulam
Hej, ja tylko na momencik
dziewczynki moja sis przymierza sie do kupna fotelika, i nie moze sie zdecydowac. A wybiera miedzy tymi dwoma modelami:
RECARO YOUNG SPORT 2011 9 kolorów + wysyłka gratis (1720528946) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Samochodowy ROMER KING PLUS 2011 9-18kg (1725644364) - Aukcje internetowe Allegro
Czy mozecie cos skrobnac na ich temat, jakies plusy i minusy, jesli oczywiscie takowe macie. Z tego co kojarze to ten pierwszy jest 9-36, i zastanawia sie czy to nie za duza rozbieznosc.
z gory dzieki
edit: aaa i jesli by wybierała romera to ktora tapicerke wybrac: trend line, high line czy clase line
dziewczynki moja sis przymierza sie do kupna fotelika, i nie moze sie zdecydowac. A wybiera miedzy tymi dwoma modelami:
RECARO YOUNG SPORT 2011 9 kolorów + wysyłka gratis (1720528946) - Aukcje internetowe Allegro
Fotelik Samochodowy ROMER KING PLUS 2011 9-18kg (1725644364) - Aukcje internetowe Allegro
Czy mozecie cos skrobnac na ich temat, jakies plusy i minusy, jesli oczywiscie takowe macie. Z tego co kojarze to ten pierwszy jest 9-36, i zastanawia sie czy to nie za duza rozbieznosc.
z gory dzieki
edit: aaa i jesli by wybierała romera to ktora tapicerke wybrac: trend line, high line czy clase line
Ostatnia edycja:
aldonta
Hej, ja tylko na momencik
z gory dzieki
recaro nic dodać nic ując
reklama
tysia123
Proponuje pojechac do sklepu i przymierzyc dziecko. My bylismy zdecydowani na Recaro ale okazało sie że Aguska nie chce w nim siedzieć. Darła sie w niebogłosy, probowalismy 2 razy (dwie wizytyw sklpeie). Kupilismy Roemer Trend Line. Jestesly zadowoleni. Jest wygodny, szeroki. Co ważne rozkłada się dosć dużo do spania i dla nas to był olbrzymi plus bo mała w samochodzie zwykle spi.