reklama
estragon
mamusia synusia:P
będę chyba jutro w Zarzeto jesli Estragon nic nie kupi to bede wdzieczna za pamiec o nas
Czy ktoś oprócz Julity chce coś z Zary?
ta sukienka mi się podoba CROCHET DRESS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland ale już nie mieli Jagody rozmiaru... :/ ale w sumie, to stwierdziłam ,że lato już sie kończy
pojechałam dziś specjalnie do zary do magnolii, rzeczy przecenione wrzucone na wieszaki tak ciasno, że aż mi się słabo zrobiło
a i tak nic nie było, a już napewno tych pięknych spodenek dziewczęcych, które pokazywałyście
a najbardziej mi się w kaphalu podobało, tak ciasno ustawione wieszaki na dziecięcym, że nijak z wózkiem wjechać, to sobie popatrzyłam z daleka :/
a i tak nic nie było, a już napewno tych pięknych spodenek dziewczęcych, które pokazywałyście
a najbardziej mi się w kaphalu podobało, tak ciasno ustawione wieszaki na dziecięcym, że nijak z wózkiem wjechać, to sobie popatrzyłam z daleka :/
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jak ja dostane wypłate to bedzie juz po przecenach;PPP
malina29
Mama debiutująca
ja się nawet dziś na drugi koniec miasta wybrałam do zarki i lypton :-/ z rzeczy, które chciałam, nie było nic, no to poszłam na dział 2-14 lat... i kupiłam dwie bluziny, ale jakieś strasznie duuuuże a rozmiar z metki 2-3 lata
więc żeby sobie zrekompensować polazłam do sąsiedniego H&M, a że mieli świeżutką dostawę nowej kolekcji dla bejbiaków to przyszalałam:-)
więc żeby sobie zrekompensować polazłam do sąsiedniego H&M, a że mieli świeżutką dostawę nowej kolekcji dla bejbiaków to przyszalałam:-)
To mamy czekać jak na allegro na koniec aukcji i polować ?;-)
Y? Nie kumam.
Zaraz wrzucę te linki, muszę tylko wszystko ogarnąć
Szlag mnie zaraz trafi! 3 razy wywalało mi internet, a wszystko sobie pięknie pootwierałam!
Wszystkie ubranka są w rozm. 24-36, ceny takie jak w necie of kors, najpierw sukienki:
1. PINAFORE DRESS WITH POCKET - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (fioletowa)
2. TWO-TONE STRUCTURED DRESS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (to chyba jest bardziej tunika, bo jest krótka jak na sukienkę, i guziczki są srebrne, na zdjęciu słabo to widać)
Wszystkie ubranka są w rozm. 24-36, ceny takie jak w necie of kors, najpierw sukienki:
1. PINAFORE DRESS WITH POCKET - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (fioletowa)
2. TWO-TONE STRUCTURED DRESS - Collection - Baby girl (3-36 months) - Kids - ZARA Poland (to chyba jest bardziej tunika, bo jest krótka jak na sukienkę, i guziczki są srebrne, na zdjęciu słabo to widać)
Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja: