reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Co do fotelików, to prawda jest taka, że większość z nas kupiła foteliki renomowanych firm i każda jest w związku z tym zadowolona ze swojego wyboru, więc jako właścicielka Recaro dołączę się do grupy polecjącej Recaro;-)

Dziewczyny, nie wiem czy któraś zastanawia się jeszcze nad ubrankami z Zary, w każdym razie mam zamiar zwrócić to co zostało jutro, więc ewentualnie dawajcie znać.

reklama
Agulam, mamy Romera i jesteśmy zadowoleni. Moje plusy to: szerokie siedzisko, szeroki zagłówek (osłony boczne), rozkładanie do pozycji leżącej, łatwy montaż w samochodzie, wygodne zapinanie pasów. A minus jeden, ale pewnie dotyczy większości fotelików - w upały (mimo klimatyzacji) Jagoda mocno się w nim pociła, szczególnie jak spała w samochodzie... A tapicerkę mamy Feliksa, więc to chyba Trendline?

i też uważam, że lepiej przymierzyć małą do fotelika i fotelik do auta ;)

Ostatnia edycja:
w związku z tym ze estragon nic dla mnie nie upolowała kupiłam małej kilka ubranek w rekidsie i to w miesiącu lipcu jedyny niezaplanowany zakup,musze troche pasa zacisnąc by w sierpniu poszaleć na urlopowym wyjeździe.

Tak prawde mówić to już nic ciekawego nie było, poza mega dużą iloscą ubrań chłopięcych w rozm do 74.

estragon i co kupiłaś Karolkowi???

w związku z tym ze estragon nic dla mnie nie upolowała kupiłam małej kilka ubranek w rekidsie i to w miesiącu lipcu jedyny niezaplanowany zakup,musze troche pasa zacisnąc by w sierpniu poszaleć na urlopowym wyjeździe.

Tak prawde mówić to już nic ciekawego nie było, poza mega dużą iloscą ubrań chłopięcych w rozm do 74.

estragon i co kupiłaś Karolkowi???

no niestety nie zostało już nic z jeansowych ubranek ani dla dziewczynek ani dla chłopców:( generalnie sporo sukieneczek i t-shirtów dla dziewczynek.
ja skromnie:) wzięłam tę bluzę:
BUTTON NECK SWEATER - Stock clearance - Baby boy (3-36 months) - Kids - ZARA Poland

i dla równowagi z nowej kolekcji:)
BABY ALIEN PRINTED T-SHIRT - T-shirts - Baby boy (3-36 months) - Kids - New collection - ZARA Poland

agulam ja mam romera king plus tego w krówkę. Wszędzie gdzie pytałam sprzedawców to polecali albo romera albo maxi cosi tobi. Tego drugiego wykluczyłam ze względu na to, że jest za wysoki. Tylko te dwa foteliki mają po 4 gwiazdki w testach adac (recaro chyba trochę gorzej wypadają????), więc wybór mocno zawężony. Ta tapicerka niby z najwyższej półki, ale i tak (mimo klimatyzacji w samochodzie) Karol się poci. Ponoc w mc tobi z tym poceniem jest jeszcze gorzej. W niedzielę spędziliśmy w samochodzie non stop 7 godzin i dziecko większośc czasu spało (masz tu możliwośc regulacji/odchylenia fotelika w 3 pozycjach, co jest super na dłuższe trasy. Wygląda na to, że jest wygodny, skoro Młody tyle wytrzymał bez marudzenia. Poza tym łatwo go zamontowac w samochodzie (minus to na pewno to, że jest ciężki- ok 10 kg).

ja zrobiłam sama niezły minus w romerze :/
siegałam coś z drugiego siedzenia przez fotelik i zagłowek się nie ugiął tylko złamał :/ zonk, bo to w sumie tylko styropian

Estragon, mamy tą samą bluzkę z alienem, moja mama kupiła Franiowi:tak: Widać jeansowe ciuszki poszły już w pierwszej turze przecen, bo wszędzie pustki.

reklama
estragon - super zakupy !!!

julita - również podobają mi się nowe nabytki a najbardziej te spodenki :)

co do fotelika - my mamy recaro i jestem zadowolona.

ja dzisiaj kupiłam małemu taka chusteczkę granatową w białe kwiaty wiązaną na głowę za całe 2zł w teranovej, będzie do baseniku akurat :) i koszulkę za 3,50 :) hehe

Do góry