reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

No tak, ale najgorzej na skórę wpływa sama woda.
Ja po wodzie od razu mam twarz czerwoną jak burak. Z resztą do mojej cery ciężko dobrać kosmetyki, bo oprócz tego, że jest to cera tłusta pozornie sucha, to jeszcze wrażliwa jak cholera, po kosmetykach szczypie albo wywala mi pełno syfków. :dry:

reklama
Nataliak, przesuszenie skóry nigdy na nią dobrze nie działa, za to zawsze podrażnia. To tak jak kiedyś pryszcze nacierano spirytusem, a teraz uważa się to za herezję, tak samo jak stosowanie kosmetyków z alkoholem... Co do kremu, to pewnie musisz szukać takich o lekkiej, żelowej konsystencji...

Wiolan- no pewnie, że 2 wieki! Przecież dwa-dzieścia z hakiem;-)!!!

zanabywam dla Stacha bo sie super bawił w restauracji ostatnio. Oczywiscie komentarz malza "a warsztatow nie mieli?" mieli, mieli ale poczekam az tatus przysponsoruje :p

SMOBY Elektroniczna KUCHNIA TEFAL CHEFTRONIC +Akce (1671463732) - Aukcje internetowe Allegro
fajna kuchnia,Ola ma poWikim ale jeszcze na strychu

a mnie takie cos chodzi po glowie... SMOBY Wózek Maxi Cosi spacerówka QUINNY (1700394201) - Aukcje internetowe Allegro agata ciagle ciagnie do wszystkich zabawkowych wozkow.. ciekawe czy jakby miala takie cos na wyposażeniu pokoju to byłaby zainteresowana.... tylko jakiś taki wysoki ten wózek...
olina ma bo dpostala na prezent,uczy sie przy nim chodzic:-)

agulam: dokładnie taki jak w moim linku czy inny model???

a ja kiedyś sama robiłam specjalne pasty do prania... miałam do tego też zaplecze techniczne... wychodziły niesamowite... ale skończyło się neistety... ja bym się pobawiła w mieszanie jeśli efekt byłby fajny z kosmetykami..... zboczenie takie zawodowe....

reklama
Do góry