reklama
aldonta
Fanka BB :)
pampersy po 49,99 wiec tez w sumie niezla cena i wszytskie rozmiary dostepneKupilismy sandalki)
Krakowianki, jakby ktoras byla zainteresowana, to w entliczku ( o dziwoo!) Buty sa tansze niz na allegro i w sklepach internetowych.
lenkaa*
Nie wyobrazam sobie wsadzic małą w parasolkę, bo jak tam spac? Nawet jak jest rozkladana to strasznie trzesie jak jedzie sie po chodniku na przyklad. Z drugiej strony jak ktos buja sie z dzieckiem po urzedach to musi miec leciutka parasolke zeby byc w stanie wszedzie wejsc.
Jak sobie nie wyobrażasz, to zapraszam pooglądać mojego dziecia . Zasypianie - wyłącznie na największych wertepach, moja mama jedzie z nim specjalnie na kostkę brukową, żeby zasnął - chodnik za płaski. Mieści się w wózku spokojnie i jeszcze ma miejsce na obracanie się. Śpi praktycznie na każdym spacerze, no chyba, że wyjdziemy zaraz po przebudzeniu. Jak nie śpi to każe wozić się na stojąco, albo siada tyłem do kierunku jazdy opierając się o pałąk, albo wisi głową w dół z boku wózka - o tak wygląda nasz spacer. Jakoś nie widzę w tej sytuacji wyższej spacerówki, a fakt, że jest lekka, ale bardzo stabilna, pozwala mi lepiej manewrować przy tego typu gimnastyce.
Także nie ma co generalizować, bo to co dla jednych jest niewyobrażalne, dla innych jest normą, dzieci są różne.
katagorka20
w h&m zaczely sie wyprzedaze
hehhe wiemy wczoraj nabylismy 3 bluzeczki po 10zł i leginsy fioletowe w serduszka tez za 10zł (z 29.90zł)
także wypad do M1 udany
marzena_85
w h&m zaczely sie wyprzedaze
no to trzeba się wybrać tylko wpierw do meblowego po jakąś szafę/komodę na nadiowe ciuchy bo nie mam już ich gdzie upychać
o tak, ja wlasnie planuje zakup drugiej komody na ubranka leny
To u Franka mega bida! Ubranka spokojnie mieszczą się w jednej komodzie- łącznie z tymi za dużymi, "przyszłościowymi";-) W ogóle strasznie się zmartwiłam, że nie będzie mnie w Wawie jak się zaczną przeceny, więc wpadłam na fantastyczny pomysl, że zostawię kasę mamie chrzestnej Franka, ona jest teraz na zwolnieniu ciążowym, to ogarnie jakieś ciuszki Z drugiej strony mam cichą nadzieję, ze będziemy mieć też w pobliżu Zarę, bo jak zrobią tam przeceny, to ubrania będą po kilka EUR
reklama
To u Franka mega bida! Ubranka spokojnie mieszczą się w jednej komodzie- łącznie z tymi za dużymi, "przyszłościowymi";-) W ogóle strasznie się zmartwiłam, że nie będzie mnie w Wawie jak się zaczną przeceny, więc wpadłam na fantastyczny pomysl, że zostawię kasę mamie chrzestnej Franka, ona jest teraz na zwolnieniu ciążowym, to ogarnie jakieś ciuszki Z drugiej strony mam cichą nadzieję, ze będziemy mieć też w pobliżu Zarę, bo jak zrobią tam przeceny, to ubrania będą po kilka EUR
dobre!
bida to jest u Leona, w 1 szufladzie się mieści, a za małe i za duże upchnięte w wielką papierową torbę na szafie