reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Nie, nie czytam regulaminów, bo nie mam czasu, ale przekonałam sie nieraz ze promocje maja swoje zasady i praktyki typu: ograniczona ilosc produktow na jedna osobę, albo wlasnie kwestia ilosci nabitej na paragonie są powszechnie spotykane. Proste pytanie przed nabiciem produktów na kasę juz wiele razy oszczędzilo nerwow i dla mnie i dla obslugi ;)

A moim zdaniem to w interesie sklepu powinno lezec, aby wlasciwie poinformowac klientow, zeby nie dochodzilo do tak kuriozalnych sytuacji. To chyba im zalezy, zeby nie tworzyly sie sztuczne kolejki. Czasy prlu, gdzie klient byl wrogiem nr 1, juz dawno minely. Raczej nikt przy zdrowych zmyslach przed wyjsciem do sklepu nie wczytuje sie w zadne regulaminy i nie szuka haczykow. Ja z gory zakladam, ze nikt nie chce mnie oszukac ani zrobic w balona.

Ostatnia edycja:
reklama
ostatnio na fb wrzucałam taką kaczkę, fajne są, na allegro też jest ich sporo.
ma mamy na chwilę obceną jakiegoś plastikowego motylka za 5 zł też do pchania i skrzydła mu się ruszają ;-)
Krewetka teraz w biedronce jest promocja na pieluszki Huggies Swimmers, są po 17,99zł.
w biedronce się niby huggiesy, ale jakieś dziwne- może nowsze, bo mają rzepy po bokach

ostatnio na fb wrzucałam taką kaczkę, fajne są, na allegro też jest ich sporo.
ma mamy na chwilę obceną jakiegoś plastikowego motylka za 5 zł też do pchania i skrzydła mu się ruszają ;-)

w biedronce się niby huggiesy, ale jakieś dziwne- może nowsze, bo mają rzepy po bokach

Aga nie wiem czy są nowe czy stare bo kupowałam pierwszy raz, ale na pewno nie są to niby Huggiesy tylko Huggiesy ;P

To ja dzisiaj idę po miseczki;)
Ze 2 na pewno wezmę, bo mam stare z canpolu i przydałoby się odświeżyć zastawę dziecka;)
O ile jeszcze będą...bali, estragon... nie jesteście w Łodzi, co?;-);-):-p:-Dtaki dżołk:tak:

jakoś mi się nie chce śmiać, a nawet przeciwnie, ciekawe po co macie w szafkach po 10-15 kubków, nie wszyscy stoją przy zlewie po każdym posiłku, niektórzy załączają zmywarkę raz na 2 dni

reklama
Ja myje naczynia raz w ciagu dnia-wieczorem, bo pewnie jestem balaganiara albo nie chce mi sie albo nie mam czasu zeby bawic sie w mycie kazdej lyzeczki np po zjedzeniu lodow czy zaparzeniuy kawy. Dzieki temu mamy wystawe w kuchni skladajca sie z kilkunastu kubeczkow(!!!) Talerzym szcvtuccow. Dziecku podaje w miseczce rano kaszke,pozniej zupekm drugie daniem mus owocowy i na wieczor kaszke. Do tej pory mialam 1 (slownie: jedna( miske,. Ktora jako jedyne naczynie w domu musialam myc kilka razy na dzien. Dzieki temu, ze jestem wredna maup:p i zabralam innym mam teraz 7 i nie bede musiala myc 5 razy dziennie jednej miski. Absurd, ze musze sie z czegos takiego tlumaczyc jakbym co najmniej kogos okradla.

Do góry