reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

dziewczyny jak któraś huggiesy używa to w super pharm ciągle są po 36,99 zł za 4+ 64 szt. i 5 - 60 szt.

moje dziecko dostało w prezencie kaczkę na kiju do prowadzenia, przez tydzień nie wypuszczał jej z rąk, byla z nami wszędzie w przedszkolu, w parku, w sklepie, a wczoraj biedronkę, ma takie małe grzechoczące łapki jest jeszcze fajniejsza

reklama
dziewczyny jak któraś huggiesy używa to w super pharm ciągle są po 36,99 zł za 4+ 64 szt. i 5 - 60 szt.

moje dziecko dostało w prezencie kaczkę na kiju do prowadzenia, przez tydzień nie wypuszczał jej z rąk, byla z nami wszędzie w przedszkolu, w parku, w sklepie, a wczoraj biedronkę, ma takie małe grzechoczące łapki jest jeszcze fajniejsza

wklej zdjecia...

Ja sie taka zabawka zaltwilam w dziecinstwie. Ten kij wbil mi sie w pachwine i zrobila mi sie przepuklina, ktora mi operowano. Chyba mam uraz do dzisja do takich zabawek, bo jak je widze, to odrazu przypomina mi sie szpital:d

Cypcio ma konika na kijku, siostra przywiozła mu 3 tygodnie temu w prezencie z Biskupina (była z moimi rodzicami)

SDC14132.jpg

Dzisiaj jadę do jysk kupić tą szafę Szafa FIRENZE 1-drzwiowa kolor buku w JYSK. bo już nie mam gdzie kłaść Cypka ciuszków.

reklama
Etragon dzieki za info co donan.a przedwczoraj kupilam po13,99 ale to i tak taniej niz u mnie bo15,50

wczoraj kupilam pampersy w realu 95zl za 2x62szt(ja 4+)ale wy juz pewnie wiecie.Awczoraj widzialam w tv ze w tesco jest tez promocja 99,99 ale nie wiem ile bo nie zdazylam :sorry2:

Do góry