reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

jakoś mi się nie chce śmiać, a nawet przeciwnie, ciekawe po co macie w szafkach po 10-15 kubków, nie wszyscy stoją przy zlewie po każdym posiłku, niektórzy załączają zmywarkę raz na 2 dni

Ej estragon, bali, ale ja swojego posta na żarty pisałam i absolutnie nie złośliwie.

Idę po miseczki, bo dwie to dla mnie za mało. Mam w szafce około 30 kubeczków, kilkanaście łyżeczek, pełno wszystkiego, bo nie zmywam po każdym użyciu naczynia...(pewnie przez to mam ciągle syf w kuchni) Jakbym miała po 4 sztuki wszystkiego to bym miała czyściej:(((
Ale lubię mieć wybór:)

reklama
Ja wiem, ze to byl zart.

Tylko, bez kitu, czuje sie jakbym bog wie jakie przestepstwo popelnila. To byla odpowiedz bardziej na pytanie 'po co ci'. Ale oki, koniec tematu. Nie myslalam, ze wywolam taka burzliwa dyskusje na tak blahy temat. Bezsens zupelny... ludzie maja powazne problemy, a my prawimy o takich glupotach.

.........a mi średnio.... ale może są bardzo wygodne itp....

....jeszcze co do Estragonowej akcji, to jest to wszystko jednak trochę bez sensu..... gdyby jej się chciało i brała po 3 słoiki na oddzielne paragony, to nikt by jej tych 6 misek nie odmówił. Więc w sumie co za różnica?? Oni sprzedali 18 słoiczków, ona chciała miski. Nie wiem, czy też bym się wkurzyła. Koniec;-)

Fajnie te butki wygladaja, ale zastanawia mnie czy bokami nie bedą Jagodzie palce wychodzić? Bo z przodu dosc wąska est ta osłonka na palce. Wiadomo ze stopa nie jest unieruchomiona i sie przesuwa....No ale to taka pierwsza mysl, ja sie nie znam ;)
Jak juz zamowisz i wyprobujesz daj znac co i jak.

To ja dzisiaj idę po miseczki;)
Ze 2 na pewno wezmę, bo mam stare z canpolu i przydałoby się odświeżyć zastawę dziecka;)
O ile jeszcze będą...bali, estragon... nie jesteście w Łodzi, co?;-);-):-p:-Dtaki dżołk:tak:
Spokojnie możesz brać za mnie, bo ja zrezygnowałam z tej promocji (mam dla Cypka 4 miseczki, więc po co mi kolejne), to dla ciebie starczy w Łódzkich Rossmannach :-D;-) Chyba, że inne dziewczyny z Łodzi i okolic wykupiły :rofl2:

Nie zachwyciły mnie zbytnio, zwłaszcza te dziurki przy palcach, bo paluszki mogą wychodzić bokiem i się obcierać.

reklama
Do góry