reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

byłam dzisiaj w clarks i kupiłam małemu butki:) Pan ładnie nam zmierzył stópkę i teraz będę wiedziała jakie kupować:)
o takie:
Clarks shoes - Produkty - Dziecięce - Chłopcy - First Shoes - Full Steam
są mega mięciutkie i super układają się na nóżce:)

edit; bo te które ostatnio kupiłam na necie chyba będą za małe:/ bo te są większe....jak przyjdą to przymierzę i najwyżej sprzedam

reklama
ranyyyyy, dajcie mi kopa w doooope. Znowu kupilam cos malej ;/ tym razem dwie sukienki na aukcjach na allegro (po 7 i 8 zł) i skarpetki w pepco.

A tak poza tym, czy wy tez zauwazylyscie ze w pepco jest mase rzeczy o wzornictwie łudząco podobnym do H&M????

do nas wczoraj przyszly rileyroos i niestety sa za male wiec juz dzis odeslalismy. wiekszego rozmiaru brak zeby wymienic wiec czeka nas lazenie po sklepach w poszukiwaniu jasnych (bialych?) sandalkow z zakrytymi paluszkami.

a takie:
Clarks shoes - Produkty - Dziecięce - Dziewczynki - First Shoes - MandyMay Fst

albo takie bardziej kwiatkowe:):
http://www.bartek.com.pl/produkt.php?id=2452

albo:
http://www.ecco.com/pl/pl/kolekcja/dzieci/infants/76761/56563/detail.do

te też ładne:
http://cgi.ebay.co.uk/Baby-girl-Cla...by_BabyShoes_BabyShoes_GL&hash=item4aabccaff3

Ostatnia edycja:
ranyyyyy, dajcie mi kopa w doooope. Znowu kupilam cos malej ;/ tym razem dwie sukienki na aukcjach na allegro (po 7 i 8 zł) i skarpetki w pepco.

A tak poza tym, czy wy tez zauwazylyscie ze w pepco jest mase rzeczy o wzornictwie łudząco podobnym do H&M????

mi te z się kop przyda :p pojechałam do Niemiec z rodzicami po soki dla małej i kilka słoików no i oczywiście musiałam zahaczyć o sklep z ubrankami dziecięcymi...no i kupiłam - body, 2 pary legginsów i par skarpet...jeszcze trochę i szafa się malej nie domknie :p:p

a co do pepco, chociaż tam raczej nie kupuje małej rzeczy (wolę textil market gdzie są o niebo lepszej jakości ubranka) że właśnie są tam ciuszki bardzo podobne to wzorów z h&m i z cool club...

Maja dostała dziś od mojej mamy śliczną sukieneczkę:D:D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a my dzisiaj nabyliśmy sandałki elefanten za 15EUR :) bardzo ładne - białe w różowe i fioletowe kwiatki. Nie mogę na necie foty znaleźć. Chyba zeszłoroczna kolekcja :p

no i szukam jakiś białych z zakrytymi palcami... nataliak jak najdziesz takowe dla lenki daj cynka :)

reklama
Do góry