reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
byłam dziś w naszych 3 zabawkowych sklepach nawet dużych jak na nasze miasteczko i cholewcia nie ma nic co by było fajne i nie badziewne...rowerki cała masa ale tylko te co Tysia kiedyś wklejała i chyba Tosia maliny taki ma a mnie się one nie podobają:(.
Bo chodzi o to że jak jesteśmy na dworze to chciałam małej kupic coś żeby miała zajęcie też na podwórku.
Na pewno rozejrzymy się za piaskownicą, ale to już u znajomego stolarza zamówimy.

oleśka fajna ta tablica!

Ostatnia edycja:
Oleśka kredowa w domu może okazać się porażką, jak Jagoda zakurzy to finito ;-)

Julita ja teżostatnio tylko z azabawkami ogrodowymi sie rozglądam, bo w sumie teraz Tomek nonstop w ogródku siedzi..

Afi mi się podobają takie domki plastikowe, (malina, kurczak i agulam wiedzą o jaki mi chodzi :-D(ten z zielonymi drzwiczkami :-D) ale kurna jakie to jest drogie :-(

Ja kupiłam Jagodzie ten domek
DOMEK NAMIOT ROZKŁADANY DLA DZIECI KOLOROWY INTEX (1573279160) - Aukcje internetowe Allegro

porażka...

Ogólnie fajny, ale po 1. bardzo śmierdział, przez ponad tydzień.
po 2. miałam wrażenie, że ta cała płachta jest ciut przymała na stelaż
po 3. Jagoda zawsze z biegu wpadała do domku i łączenia tyczek popękały, czyli ciągle trzeba było domek naprawiać. Kilka tygodni temu złożyłam to ustrojstwo:(

Myślę, że każdy domek z plastikowymi rurkami i łączeniami długo nie pożyje. Wiadomo, że dziecko w domku się bawi a nie siedzi bez ruchu.

reklama
moja Maja dostała wczoraj od znajomych ubranko na lato i buciki adidaski...wszystj=ko jest bardzo fajne:)
Spodenki typu - ogrodniczki w kolorze seledynowym nawet nie przypuszczałam że małej będzie w takim kolorze do twarzy:)

Do góry