reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
kupiłam tę cudną czapeczkę kapitankę dzisiaj i oczywiście nie wyszłam ze sklepu z samą czapką:p
w grupie prezentacja owej czapy:)

estragon ja też dziś z tą czapą wyszłam z h&m ;) Teraz się zastanawiam, do czego mu ona będzie pasowała :confused:, mamy białą lnianą koszulę i chyba jakieś białe spodenki ewentualnie.
No i oczywiście do tej czapy dostał okulary przeciwsłoneczne :-), nawet "cyna" sobie ich nie ściągała przez czas jakiś i tak jechał ziomal w tych lustrzankach, czapie z daszkiem na pół metra i wywalonymi nogami na pałąku od wózka i pokrzykiwał - ku radości przechodniów :-D

Te klocki powyżej to na allegro widziałam ostatnio, ale już nie mam namiarów. Jasiek pobawił się nimi w Bobolandii, bo pełno ich tam było, ale jakoś szału na nie nie było, więc nie patrzyłam na aukcje.

zatanawiam się teraz co kupić Mai za pieniążki które dostała na urodzinki?
Chciałam coś co ją zainteresuje i będzie miała na dłużej...

klocki już ma ale jak na razie średnio ją interesują...

zatanawiam się teraz co kupić Mai za pieniążki które dostała na urodzinki?
Chciałam coś co ją zainteresuje i będzie miała na dłużej...

klocki już ma ale jak na razie średnio ją interesują...
ja kupiłam trochę ubranek na lato i właśnie siedzę na allegro, bo muszę kupic na lato piaskownicę, basen, zjeżdżalnię i huśtawkę.
edit: i jakiś namiocik z tunelem
A propos basenu- orientujecie się czy można kupic jakieś specjalnie cuś pod basen, żeby dziecku było ciepło i miękko pod pupą???
za moich czasów uskuteczniało się stare koce, ale na przestrzeni wieków może wymyślili coś bardziej praktyczniejszego??? hmmm?

Ostatnia edycja:
estragon, może takie folie termoizolacyjne

c076aef69f65aea4e385ffe9cd58cdeb.jpg

Lub coś a'la karimata.

estragon kupiłas już piaskownicę? bo Tomek dostał superową z ławeczkami,
o coś takiego: PIASKOWNICA DREWNIANA ZAMYKANA 110x110 DLA DZIECI (1582478139) - Aukcje internetowe Allegro
ławeczki są fajne, bo mogę sobie wygodnie z nim siedzieć :-)
my mamy 180 x 160 cm i moim zdaniem jest już spora :-)

a co do baseniku to mam ten sam dylemat, ale myślę, że puzzle piankowe włozę pod basenik i dookoła ( zeby z trawą nie wchodził do wody :-p)

Julita to zależy ile masz pieniędzy do wydania, niekoniecznie musi to być zabawka, jeśli macie ogród, to może coś do ogrodu? zjeżdzalnia? huśtawka? piaskownica? basenik, jeździk :-p
a może to krzesełko uczydełko? bo wiele osób poleca...

aga na razie szukam. Z piaskownicą mam największy problem, bo nie ma idealnej;). Właśnie chcę drewnianą z ławeczkami (one się składają na przykrycie) i powinna miec daszek p/słoneczny i dno, ale drewniane nie jakąś tam folię. No i z tym dnem znalazłam tylko taką:
Piaskownica do ogrodu P-8 z daszkiem 140x140 HIT ! (1575182157) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie ma ławeczek, a za przykrycie służy daszek, więc nie bardzo...

ooo właśnie! te puzzle piankowe śmierdzące z kerfura!!!:) jesteś genialna:p

reklama
ta, która my mamy też jest zamykana, tą ławeczką zamykasz, ale daszek to fajna sprawa, my mamy wielki parasol, więc problemu w sumie też nie ma..
dna też nie mamy, piaskownica stoi bezpośrednio na trawie i na to piasek poszedł :-)

no widzisz i już masz plan na te śmierdzące puzzle :-)

Do góry