Dowiedz się koniecznie co to za klocki i gdzie je kupić i daj znać Podobają mi się
reklama
lenkaa*
Fanka BB :)
estragon ja też dziś z tą czapą wyszłam z h&m Teraz się zastanawiam, do czego mu ona będzie pasowała , mamy białą lnianą koszulę i chyba jakieś białe spodenki ewentualnie.
No i oczywiście do tej czapy dostał okulary przeciwsłoneczne :-), nawet "cyna" sobie ich nie ściągała przez czas jakiś i tak jechał ziomal w tych lustrzankach, czapie z daszkiem na pół metra i wywalonymi nogami na pałąku od wózka i pokrzykiwał - ku radości przechodniów
Te klocki powyżej to na allegro widziałam ostatnio, ale już nie mam namiarów. Jasiek pobawił się nimi w Bobolandii, bo pełno ich tam było, ale jakoś szału na nie nie było, więc nie patrzyłam na aukcje.
No i oczywiście do tej czapy dostał okulary przeciwsłoneczne :-), nawet "cyna" sobie ich nie ściągała przez czas jakiś i tak jechał ziomal w tych lustrzankach, czapie z daszkiem na pół metra i wywalonymi nogami na pałąku od wózka i pokrzykiwał - ku radości przechodniów
Te klocki powyżej to na allegro widziałam ostatnio, ale już nie mam namiarów. Jasiek pobawił się nimi w Bobolandii, bo pełno ich tam było, ale jakoś szału na nie nie było, więc nie patrzyłam na aukcje.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
zatanawiam się teraz co kupić Mai za pieniążki które dostała na urodzinki?
Chciałam coś co ją zainteresuje i będzie miała na dłużej...
klocki już ma ale jak na razie średnio ją interesują...
estragon
mamusia synusia:P
ja kupiłam trochę ubranek na lato i właśnie siedzę na allegro, bo muszę kupic na lato piaskownicę, basen, zjeżdżalnię i huśtawkę.zatanawiam się teraz co kupić Mai za pieniążki które dostała na urodzinki?
edit: i jakiś namiocik z tunelem
A propos basenu- orientujecie się czy można kupic jakieś specjalnie cuś pod basen, żeby dziecku było ciepło i miękko pod pupą???
za moich czasów uskuteczniało się stare koce, ale na przestrzeni wieków może wymyślili coś bardziej praktyczniejszego??? hmmm?
Ostatnia edycja:
natalia_lila
Fanka BB :)
estragon
right! o karimatach nie pomyślałam!
wreszcie jakiś zestaw do pisaku, który mi się podoba:
ZESTAW DO PIASKU KOSMICZNA PRZYGODA - DANTOY (1577436424) - Aukcje internetowe Allegro
wreszcie jakiś zestaw do pisaku, który mi się podoba:
ZESTAW DO PIASKU KOSMICZNA PRZYGODA - DANTOY (1577436424) - Aukcje internetowe Allegro
estragon kupiłas już piaskownicę? bo Tomek dostał superową z ławeczkami,
o coś takiego: PIASKOWNICA DREWNIANA ZAMYKANA 110x110 DLA DZIECI (1582478139) - Aukcje internetowe Allegro
ławeczki są fajne, bo mogę sobie wygodnie z nim siedzieć :-)
my mamy 180 x 160 cm i moim zdaniem jest już spora :-)
a co do baseniku to mam ten sam dylemat, ale myślę, że puzzle piankowe włozę pod basenik i dookoła ( zeby z trawą nie wchodził do wody )
Julita to zależy ile masz pieniędzy do wydania, niekoniecznie musi to być zabawka, jeśli macie ogród, to może coś do ogrodu? zjeżdzalnia? huśtawka? piaskownica? basenik, jeździk
a może to krzesełko uczydełko? bo wiele osób poleca...
o coś takiego: PIASKOWNICA DREWNIANA ZAMYKANA 110x110 DLA DZIECI (1582478139) - Aukcje internetowe Allegro
ławeczki są fajne, bo mogę sobie wygodnie z nim siedzieć :-)
my mamy 180 x 160 cm i moim zdaniem jest już spora :-)
a co do baseniku to mam ten sam dylemat, ale myślę, że puzzle piankowe włozę pod basenik i dookoła ( zeby z trawą nie wchodził do wody )
Julita to zależy ile masz pieniędzy do wydania, niekoniecznie musi to być zabawka, jeśli macie ogród, to może coś do ogrodu? zjeżdzalnia? huśtawka? piaskownica? basenik, jeździk
a może to krzesełko uczydełko? bo wiele osób poleca...
estragon
aga na razie szukam. Z piaskownicą mam największy problem, bo nie ma idealnej. Właśnie chcę drewnianą z ławeczkami (one się składają na przykrycie) i powinna miec daszek p/słoneczny i dno, ale drewniane nie jakąś tam folię. No i z tym dnem znalazłam tylko taką:
Piaskownica do ogrodu P-8 z daszkiem 140x140 HIT ! (1575182157) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie ma ławeczek, a za przykrycie służy daszek, więc nie bardzo...
ooo właśnie! te puzzle piankowe śmierdzące z kerfura!!! jesteś genialna
Piaskownica do ogrodu P-8 z daszkiem 140x140 HIT ! (1575182157) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie ma ławeczek, a za przykrycie służy daszek, więc nie bardzo...
ooo właśnie! te puzzle piankowe śmierdzące z kerfura!!! jesteś genialna
reklama
ta, która my mamy też jest zamykana, tą ławeczką zamykasz, ale daszek to fajna sprawa, my mamy wielki parasol, więc problemu w sumie też nie ma..
dna też nie mamy, piaskownica stoi bezpośrednio na trawie i na to piasek poszedł :-)
no widzisz i już masz plan na te śmierdzące puzzle :-)
dna też nie mamy, piaskownica stoi bezpośrednio na trawie i na to piasek poszedł :-)
no widzisz i już masz plan na te śmierdzące puzzle :-)