reklama
Justme5 fotel wypas! taki prezesowski!! ;-)
niech się Frankowi dobrze siedzi ;-)
ha! Fakt! Trzeba Chrupci podsunąć pomysł
dziewczyny doradźcie co pasuje kupic dziewczynce, fajny jest ten jezdzik co estragon kupiła ale nie wiem czy wypada kupic dziewczynce????
Julita, moim zdaniem ten jeździk jest unisex
dziewczynce to najlepiej wypada kupic zestaw garnkow i patelni, odkurzacz albo pralke ;P
to jakby coś- Leniutowi na uro??
odezwala sie ta co przy garach stoi ;P no bo co dziewczynce mozna kupic? przeciez nie traktor czy karabin ;P a tak juz calkiem na powaznie to nie rozumiem pytania 'co wypada kupic dziewczynce'....
Moja siostra najlepiej bawiła się klockami i samochodami, lalki olewala totalnie. Największa radochę miał mój tata, bo pomimo braku córki, znajdował świetnego odbiorcę sterowanych samochodów, samolotów, pistoletów itp
BTW: śliczne dziecięce mebelki
http://innabajka.pl/page-14-cieple-kolekcje-treehouse.html
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
to tak jak ja klocki rulezzz!!!DDMoja siostra najlepiej bawiła się klockami i samochodami, lalki olewala totalnie. Największa radochę miał mój tata, bo pomimo braku córki, znajdował świetnego odbiorcę sterowanych samochodów, samolotów, pistoletów itp
BTW: śliczne dziecięce mebelki
Inna Bajka
stąd pewnie moje 'zamiłowanie' do gotowania, a różu, cekinek i piórek też nie lubię, bo mama ciągle mnie na niebiesko ubierała
marzena_85
Fanka BB :)
zajebiste! ale mi się podobają.
A ja (w zasadzie moi rodzice) durna kupiłam małej łóżeczko i komdę safari z klupsia - bo ładnie wyglądały na necie. Badziew jakich mało. Komoda w zasadzie nie używana (trzymam w niej te większe ciuszki tylko, więc otwieram ją średnio raz w tygodniu) i się rozwala muszę odszukać paragon i ją będę reklamowała. Szuflady są krzywe, gałki po miesiącu już zaczęły odpadać, dna szuflad też...
w lecie zrobimy małej szafę pod zabudowę z drzwiami z lacobelu i tak chyba będzie najlepiej. Dziadek coś nadmieniał, że kupi jej łóżko coś w tym stylu
tysia123
sliczny fotelik
dziewczyny doradźcie co pasuje kupic dziewczynce, fajny jest ten jezdzik co estragon kupiła ale nie wiem czy wypada kupic dziewczynce????
w tym wieku wypada wszystko my wlasnie planujemy zakup samochodu takiego najzwyklejszego bo mala ostatnio u znajomych dopadla i bardzo ladnie sie bawila. Z zabawek polecam tez takie najnormalniejsze klocki plastikowe wieksze. U nas mamy 12 szt i teraz juz Agusia nie tylko rozwala wieze przez nas budowane ale sama potrafi 2-3 klocki jeden na drugim ulozyc. Do tego turla te kolcki po calym pokoju, rzuca nimi. Na bokach te nasze maja obrazki wiec tez sobie czasem siedzi i oglada. Zabawka najpesza od jakis 5 miesiecy. Dostalismy ten komplet od znajomych ale w sklepie widzialam to kosztowaly 10 zl,.
marzena - łózko ekstra, tylko moja to by spac nie mogla majac pod nosem taka ekstra zjezdzalnie
katagorka20
jejku powiem Wam że jest problem z tymi urodzinami nie wiem co mam powiedzieć mamie i chrzestnemu co maja kupic Gabrysi ciagle pytania co kupic i co kupic...dziadkowie( moi rodzice) chca kupic jej fotelik do samochodu ..to na maj dopiero bo teraz mało jeżdzimy a jakos krótka podróz wytrzyma jeszcze w tym do 13 kg. ale mama chce jej kupic cos jeszcze tylko nie wiemy co...i młody tez ciagle dzwoni i pyta ja sama nie wiem...sama nie mam pomysłu na prezent dla mojego dziecka...
katagorka,skoro mama chce kupić fotelik to super, a do tego jeśli coś dodatkowo chce, to moze coś mniejszego, skromniejszego, jakaś fajną książeczkę, czy coś, czym Gabi się interesuje..
Marzena łózko super, a zjeżdżalnia extra ;-)
co do klocków to wstyd się przyznać, że my jeszcze nie mamy... ma tylko kubeczki z których robię mu piramidkę, a on rozwala, czasem próbuje sam coś działać ;-)
a na chwilę obecną bawi się wielką miską, bo właśnie pranie wieszałam, wchodzi do niej, odwraca ją, uderza rączką, przesuwa i jest chwila ciszy :-)
Marzena łózko super, a zjeżdżalnia extra ;-)
co do klocków to wstyd się przyznać, że my jeszcze nie mamy... ma tylko kubeczki z których robię mu piramidkę, a on rozwala, czasem próbuje sam coś działać ;-)
a na chwilę obecną bawi się wielką miską, bo właśnie pranie wieszałam, wchodzi do niej, odwraca ją, uderza rączką, przesuwa i jest chwila ciszy :-)
reklama
marzena_85
U nas Nadia też lubi bawić się koszem na pranie. Z resztą w grupie kiedyś wstawiłam fotkę jak w tym koszu siedzi. Wczoraj za to dopadła całą paczkę ręczników papierowych i przez pół godziny był spokój - póki nie rozerwała opakowania no i po co tu kupować dzieciom jakieś drogie zabawki z FP albo Vtecha