reklama
estragon
mamusia synusia:P
która z was pytała o spodnie z miękkiego jeansu dla dziewczynki?
dzisiaj widziałam takie z cieniutkiego (jeansu???) ze ściągaczami i aplikacją w hurtowni snc za 19,99 zł. Mogę kupic, bo wybieram się znowu w tamte rejony w najbliższym czasie.
JustMe cudneeee!
dzisiaj widziałam takie z cieniutkiego (jeansu???) ze ściągaczami i aplikacją w hurtowni snc za 19,99 zł. Mogę kupic, bo wybieram się znowu w tamte rejony w najbliższym czasie.
JustMe cudneeee!
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
JustMe re-we-la-cja!!!!!
dobra to teraz szczerze, o co chodzi z ubrankami Franka? nie podobają się Wam czy za drogo czy za małe?
bo jak za drogo to ja mamie Franka powiem, że korekta i już
ja nabrałam za 2 stówy, chociaż szczerze mówiąc na brak ubrań nie narzekam, ale na żywo są bardzo ładne, żałuję, że ta pomarańczowa jest za mała, bo jest megaśna
byłam z tymi ubrankami u 7-miesięcznego Eryka, ale kurna on jest taki grubaśny jak Leon i głowę ma większą
także jak korekta ceny to śmiało piszcie
bo jak za drogo to ja mamie Franka powiem, że korekta i już
ja nabrałam za 2 stówy, chociaż szczerze mówiąc na brak ubrań nie narzekam, ale na żywo są bardzo ładne, żałuję, że ta pomarańczowa jest za mała, bo jest megaśna
byłam z tymi ubrankami u 7-miesięcznego Eryka, ale kurna on jest taki grubaśny jak Leon i głowę ma większą
także jak korekta ceny to śmiało piszcie
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
bali, jak dla mnie to przede wszystkim ZA MAŁE!!!
68-74 graliśmy dawno temu. Trzeciego dziecka nie planuję.
68-74 graliśmy dawno temu. Trzeciego dziecka nie planuję.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Just Me zapodaj linka do tego dywanu... mega mnie urzekł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
sliczny fotelik
dziewczyny doradźcie co pasuje kupic dziewczynce, fajny jest ten jezdzik co estragon kupiła ale nie wiem czy wypada kupic dziewczynce????
dziewczyny doradźcie co pasuje kupic dziewczynce, fajny jest ten jezdzik co estragon kupiła ale nie wiem czy wypada kupic dziewczynce????
reklama
marzena_85
Fanka BB :)
julita jeśli Ci budżet pozwoli to może taki skoczek zebra :
FISHER PRICE SKOCZEK HIP HOP ZEBRA RODEO +GRATIS (1550617522) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE SKOCZEK HIP HOP ZEBRA RODEO +GRATIS (1550617522) - Aukcje internetowe Allegro