reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

bardzo sie ciesze że rodzice kupia fotelik jakby nie bylo to dla nas spory wydatek:( no wlasnie mówie ze cos małego ksiązeczki mała uwielbia...z reszta ją ciekawią ostatnio wszystkie rzeczy...

reklama
wydaje mi sie ze dobrze by bylo cos "przyszlosciowego" kupic. Jakbym miała wybór to pewnie bym chciala stolik plus krzeselko - nawet z zserii MAMUT z IKEA. A z mniejszych rzeczy ksiazki, piłka, basenik ogrodowy na lato, wieksze ubranka

tysia ja tez już o tym myślałam, ale np. u nas na chwilę obecną stolik i krzesełko odpada- za mało mamy miejsca, basenik już ma, piłkę też, a ubranka chyba jednak wolę sama kupować.

proszę o radę; pisałam wcześniej, że niedaleko mojej mamy chłop sprzedaje wózek peg perego, jest troche inny niz estargon, przesłał mi fotki :

Foto0043.jpgFoto0041.jpgwozek.jpg
na pierwszym zdjeciu widać ze jest przetarty i za to ze 100e spuszcza ok 20e,
i nie widzę, czy są tu skrętne koła ....
kolor mi odpowiada,

brać czy nie brać ?

czyli w sumie 80 euro?? koła są skrętne widać taką wajhę do blokady... ale mnie się wydaje, że to duzo.. bo model chyba już bardzo zniszczony i starszawy??

reklama
Elwiwas: ale wiesz, może zdjecia nie pokazują wózka w całej okazałości.... tak naprawdę na pierwszym mało co widać, a Twoja mama go oglądała na żywo i jest w stanie powiedzieć w jakim jest on stanie.... bo w sumie peg pereggo to raczej solidna firma.. najwazniejsze aby wozek byl zwrotny i wygodny i dla Doriana i dla Ciebie...

Do góry