reklama
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
te z serduchami to Natalia kupila dla swojej malej
ale jak bedziesz jeszcze je widziala to daj linka bo mi sie bardzo podobaja
ale jak bedziesz jeszcze je widziala to daj linka bo mi sie bardzo podobaja
marzena_85
Fanka BB :)
ja mam też z dwadzieścia czapek a i tak teraz cały czas mała chodzi w uszatce z h&m
Dziewczyny może któraś chciałaby rajstopki (z Lidla), mam 3 pary nowe (kupione w "zapasie") bo my tego nie przerobimy Rajstopki są na rozmiar 74/80 ale są zdecydowanie większe. Długość od pasa do palcy ok. 48-49cm, bez rozciągania. Zresztą pewnie te które mają już takie zaświadczą, że mówię prawdę Cena za sztukę - 6zł wysyłka gratis
Ciemnoróżowe, na nogawce mają jeszcze dwa serduszka
Kremowe w brudnoróżowe kropeczki (mi osobiście te się najbardziej podobają)
Kremowe z niebieskimi akcentami, na nogawkach dwie gwiazdki (niebieska i czarna) - raczej dla chłopca
Ciemnoróżowe, na nogawce mają jeszcze dwa serduszka
Kremowe w brudnoróżowe kropeczki (mi osobiście te się najbardziej podobają)
Kremowe z niebieskimi akcentami, na nogawkach dwie gwiazdki (niebieska i czarna) - raczej dla chłopca
Załączniki
ankna
Zaciekawiona BB
Widzę, że handel kwitnie. Ja tez mam kilka ciuszków na sprzedaż. Mam kuzynkę w uk i wysyła mi ciuszki po swoich dzieciakach. Ja mam synka ale w paczce dostaje też ciuszki po jej córeczce. Moze któraś się skusi. Zainteresowanym mogę wystawić aukcje na allegro jeśli boicie się kupić przez forum - mało się tu udzielam więc mnie nie znacie.
1. Bluzka Gap 6-12 mcy (na Wojtka dobra -wazy ponad 10 kg) - 6 zł
/bluzkagap.jpg/]
[/URL]
2. Bluzka George 12 - 18 mcy - 6 zł
3. Bolerko mothercare 12 - 18 - 10 zł
4. ogrodniczki George 12 -18 mcy - na różowej bawełnianej podszewce - 20 zł
5. spodenki cherokee - 6-9 (na Wojtak dobre ) - 8 zł
1. Bluzka Gap 6-12 mcy (na Wojtka dobra -wazy ponad 10 kg) - 6 zł
/bluzkagap.jpg/]
2. Bluzka George 12 - 18 mcy - 6 zł
3. Bolerko mothercare 12 - 18 - 10 zł
4. ogrodniczki George 12 -18 mcy - na różowej bawełnianej podszewce - 20 zł
5. spodenki cherokee - 6-9 (na Wojtak dobre ) - 8 zł
Alis a jak te rajstopki sprawdzaja sie w praniu? nigdy nie kupowalam w Lidlu...i nie wiem.jesli gatunkowo wszystko ok to poprosze 2 pary tych kremowych
Frigga to zdjęcie nogawek ciemnoróżowych z serduszkami jest zrobione na rajstopkach których używamy, już od dłuższego czasu. Tam widać, że są lekko zmechacone ale nie ma absolutnie tragedii (były prane już przynajmniej 20 razy ) Nie wyciągają się, nie robią się takie 'rozlazłe' ani w pasie ani nigdzie indziej. Porównując je na przykład z rajstopkami z ReKids to są dużo lepsze (miałam 2 pary z Re)
ankna
Zaciekawiona BB
reklama