reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ja mam jeszcze bluzę pojagodową.
Coccodrillo, rozm 80. Na zdjęciu Jagoda miała dokładnie rok. Bluza służyła nam do prawie dwóch lat:)
Kaptur wewnątrz ma kolor zielony.
Naprawdę super jest ta bluza:)
Za 12 zł + ok 4 zeta wysyłka
sq40bd.jpg

34drg34.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
nataliak to podaj adres na pv

tylko nie wiem jak wyslac czy poleconym czy samym priorytetem? jak Ty wysylasz?

ooo, to fajnie trafiłaś ;) Mnie najbardziej smieszą tam bodziaki w rozmiarze 6-12 miesiecy ;)
mnie
tez

super bluzeczki

wczoraj byłyśmy z mamą w lumpku, akurat była wymiana całego asortymentu. Nie pytajcie ile tam zostawiłyśmy, ale mam już spooooory dług u mamy...Mnóstwo rzeczy nowych z metkami.
I wyobraźcie sobie, że pierwszy raz obkupiłam siebie, a nie dziecko:) Na dziecięce nawet nie wchodziłam, ale z daleka widziałam cudeńka dla dziewczynek, piękne płaszczyki, sukieneczki, bluzeczki.
to moglas kupic dla majowkowych dzieci,na pewno by kupily:-D

mnie tez te bezowe siepodobaja itez bymnie wiedzial ktory rozmiar?

Afi 74-80 to jest 80,a 80-86 to 86.Ta strona z ciuszkami jest świetna,często z niej kupuję,na zakupy się czeka ok.2 tygodni,a jeżeli czegoś nie ma,a tak się czasem zdarza,to wysyłaja z opóźnieniem.W wolnej chwili wystawię dzinsy,oczywiscie kupiłam Nadii dwie pary,bo dwa razy kliknęłam ten sam towar ;-) Kupiłam na tej stronie Nadusi buciki tramkopopodobne ;-) są cudne :-)
Obuwie i dodatki - Dla dzieciaków - halens.pl
Obuwie i dodatki - Dla dzieciaków - halens.pl

cudne buciki:-)ikoniecznie pokaz te spodenki

nataliak ok nie ma problemu

ale sliczne są te ciuszki z nexta... musze przejżeć dokładnie Jagody szafę i zastanowic sie co jeszcze potrzebujemy, bo wydaje mi się, że mamy tego całkiem sporo, a nie chciałabym niepotrzebnie kasy wydawać. tzn. chciałabym ;) i zrobiłabym to z wielką radością, ale wtedy chyba na weselu zjemy kiełbasę z grilla z musztardą i ogórki kiszone ;)

My wczoraj zakupilismy malej buciki do chodzenia w clarksie
tam robia fachowy pomiar nozki dziecka,nasza ma 3G
przymierzylismy jej 3H z wystawy i az sie zdziwilam,ze niby taka roznica w milimetrach a widoczna bardzo.
a ja jej trampeczki 4 kupilam bo mi sie wydawalo,ze dobre:sorry2:

w kazdym razie bylo bardzo milo,bo oprocz bucikow robia pamiatkowe zdjecie,ktore dostajesz wraz z albumem i wszystkimi danymi na temat pierwszych bucikow:-)
bardzo sympatyczne:tak:

Wonka Nadia ma 3F ;-) Uwielbiam clarksa.Nadii zakładam juz srebrne buciki ecco za kostkę,rozmiar 19.
Z ciuszków tez bardzo lubię nexta,zaopatruję się w halens lub Nadii chrzestna nam przesyła,jeszcze lubię mothercare i zara (maja chyba najlepsze rurki:eek:trochę się w nie zaopatrzyłysmy na wyprzedażach,były bardzo przecenione).Ja gdybym mogła kupiłabym multum,ale mam jeszcze jedną córę,która tez jest wymagająca i do tego ja i niedługo pójdziemy z torbami...:cool:

reklama
wlasnie! przypomnialo mi sie a propos butow.
w entliczku na wyki sa pantofle z zetpola i befado za 12 zl, ale najmniejszy rozmiar jaki widzialam to byla 18, a my mamy 16...

Do góry