reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
własnie chyba kupię te trzecie i beżowe :) ehhh... a miałam odkładac na wesele... :/

Nataliak, a jakie one sa duże? Jagoda nosi teraz spodnie 74, to na lato jakie jej kupić z nexta? 80 będą ok?

edit: kurde, oni mają rozmiary łączone... to które brać? 74 - 80, czy 80-86?

to Lenka nosi rozm. jak Jagoda. zależy jaki model, ale spodnie większość 74. daj znać, a ja najwyżej napiszę im maila z zapytaniem o co chodzi z ta łączona rozmiarówką?

nataliak myslalam ze to zimowka to bym wziela Antkowi

a my mamy taka na wiosne

Załączniki

• kur.jpg
    kur.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 41
ktora chetna na czapeczke ,kupilam Oli i ta jest za mala,bo moje dzieciaki maja dosyc duze glowki.Ta jest taka zwykla bawelniana 11 zl z przesylka

czap.jpg

reklama
Dziewczyny wygrzebałam własnie z szafy... (dla jakiś znajomych może)

Kurtka ortalionowa Reserved na podszewce bawełnianej. Rozmiar 68. Wyprana tylko nie noszona. Zapomniałam o niej...
wymiary:
rękaw mierzony pod pachą - 18 cm
długość - 32 cm
szerokośc - 26 cm

30 pln, wysyłka free

Płaszczyk Coolclub. Niby na metce 68 ale dla mnie to 74 jest. Staś miał go raz na sobie w styczniu (8 m-cy). Poza tym nie noszony. 50% wełna, na podszewce. Kolor granatowy, suwak + ozdobne guziki.

wymiary:
rękaw mierzony pod pachą - 21 cm
długość - 38 cm
szerokośc - 32 cm

45 pln, wysyłka free

Do góry