reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon jeśli Karolek ma r. 16 to musiałby mieć długość stopy 9 cm...
może jakoś źle mu zmierzyłaś? bo to aż dziwne jest..

reklama
estragon jeśli Karolek ma r. 16 to musiałby mieć długość stopy 9 cm...
może jakoś źle mu zmierzyłaś? bo to aż dziwne jest..
kurczę, zestresowałaś mnie troszkę, zmierzyłam mu jeszcze raz i jak byk ma 9 cm i 2 mm (tak dokładnie). Urodził się ze stópką 7 cm, później jakoś szybko rosła, bo pamiętam myślałam, że w wakacje będzie miał z 11 cm, a tu nawet 10 cm nie ma...
ja mam małą stopę 35, mąż ma kajaki 44. Mama mi mówiła, że ja miałam pierwsze buciki w rozmiarze '10', nie wiem jaka wtedy była rozmiarówka, ale może dziesiątka odpowiadała 10 cm i on też będzie miał małą stopę?? Jaką ma Tomuś, tzn ile cm??

ja mam 36, M. 44 lub 45, a Tomek ma około 10-10,5cm(zależy, jak da zmierzyć ;)) , więc rozmiar 19, bo ja zawsze liczę, że bucik dla dziecka chodzącego musi być o 1 cm dłuższy, niż stopa (wkładka w bucie)

a ja dzisiaj byłam w krakowie pozałatwiać kilka spraw i weszłam do lumpka, jakie cudne rzeczy widziałam, np szra kamizelka (a la dzins) h&m, za 7zł, kurtka chłopięca, a jakie cudne dla noworodków, czerwone getry w białe grochy, żałuję że wcześniej nie odziewałam lumpki bo naprawdę super rzeczy są...

Estragon ale malutką masz stópkę, moja Julka nosi rozmiar 34,5- 35,więc mogłaby chodzić w Twoich butach (szczególnie obcasy),na pewno ciężko jest Ci kupić buty dla siebie.Karolek po Tobie ma małą stópkę.

oj nie sądzę aby po estragon Karolkowi został rozmiar 35 jak już będzie duży...
obecny rozmiar stopy nie ma nic wspólnego z przyszłym przecież:p

Agnieszka ja, moja siostra i mama mamy rozmiar 35 (chociaż siostra ma nawet ciut mniejszą stopę) i generalnie czasem pożyczamy sobie buty, ale faktycznie trudno jest kupic takie małe buciki w sklepach typu h&m, zara, bershka itd, bo tam najmniejszy rozmiar jaki mają to duże 36, tak samo w sklepach ccc czy deichamnn. Najtrudniej jest kupic właśnie na obcasie, bo muszą byc idealnie dopasowane, bo inaczej spadają, dlatego jak już kupuję eleganckie buty, to niestety z musu muszę wydac sporo.
Karolek na pewno będzie miał większą stopę, bo to w końcu facet.

elwiwas w którym lumpku byłaś?

Oczywiście wcięło mi posta.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wonka, strasznie fajny pomysł z tymi bucikami!

Ja wczoraj odebrałam zaległe przesyłki z poczty, m.in. paputki- sa superowe. Francesco najpierw je przeżuł, później na nich jeździł, i w końcu dał sobie założyć:happy2: Poza tym autko z chicco, którym oczywiście najdłużej bawił się małż;-):-p ale Francesco też się wkręcił:

boxrv.jpg

Aga, wyskoczę dzisiaj i kupię Tomkowi kąpielówki, ale wyślę je pewnie na początku tyg.

reklama
Do góry