reklama
estragon
mamusia synusia:P
kurczę, zestresowałaś mnie troszkę, zmierzyłam mu jeszcze raz i jak byk ma 9 cm i 2 mm (tak dokładnie). Urodził się ze stópką 7 cm, później jakoś szybko rosła, bo pamiętam myślałam, że w wakacje będzie miał z 11 cm, a tu nawet 10 cm nie ma...estragon jeśli Karolek ma r. 16 to musiałby mieć długość stopy 9 cm...
może jakoś źle mu zmierzyłaś? bo to aż dziwne jest..
ja mam małą stopę 35, mąż ma kajaki 44. Mama mi mówiła, że ja miałam pierwsze buciki w rozmiarze '10', nie wiem jaka wtedy była rozmiarówka, ale może dziesiątka odpowiadała 10 cm i on też będzie miał małą stopę?? Jaką ma Tomuś, tzn ile cm??
agulam
Fanka BB :)
dziekiW tym sklepie Halens 12,5zł
Afi to prawda ciuszki z next sa super ale mozna zvankrutowac
Wonka to fajna pamiatke macie,pochwal sie bucikami
a ja dzisiaj byłam w krakowie pozałatwiać kilka spraw i weszłam do lumpka, jakie cudne rzeczy widziałam, np szra kamizelka (a la dzins) h&m, za 7zł, kurtka chłopięca, a jakie cudne dla noworodków, czerwone getry w białe grochy, żałuję że wcześniej nie odziewałam lumpki bo naprawdę super rzeczy są...
Agnieszka77
Estragon ale malutką masz stópkę, moja Julka nosi rozmiar 34,5- 35,więc mogłaby chodzić w Twoich butach (szczególnie obcasy),na pewno ciężko jest Ci kupić buty dla siebie.Karolek po Tobie ma małą stópkę.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
oj nie sądzę aby po estragon Karolkowi został rozmiar 35 jak już będzie duży...
obecny rozmiar stopy nie ma nic wspólnego z przyszłym przecież
obecny rozmiar stopy nie ma nic wspólnego z przyszłym przecież
estragon
mamusia synusia:P
Agnieszka ja, moja siostra i mama mamy rozmiar 35 (chociaż siostra ma nawet ciut mniejszą stopę) i generalnie czasem pożyczamy sobie buty, ale faktycznie trudno jest kupic takie małe buciki w sklepach typu h&m, zara, bershka itd, bo tam najmniejszy rozmiar jaki mają to duże 36, tak samo w sklepach ccc czy deichamnn. Najtrudniej jest kupic właśnie na obcasie, bo muszą byc idealnie dopasowane, bo inaczej spadają, dlatego jak już kupuję eleganckie buty, to niestety z musu muszę wydac sporo.
Karolek na pewno będzie miał większą stopę, bo to w końcu facet.
elwiwas w którym lumpku byłaś?
Karolek na pewno będzie miał większą stopę, bo to w końcu facet.
elwiwas w którym lumpku byłaś?
Oczywiście wcięło mi posta.....
Wonka, strasznie fajny pomysł z tymi bucikami!
Ja wczoraj odebrałam zaległe przesyłki z poczty, m.in. paputki- sa superowe. Francesco najpierw je przeżuł, później na nich jeździł, i w końcu dał sobie założyć Poza tym autko z chicco, którym oczywiście najdłużej bawił się małż;-) ale Francesco też się wkręcił:
Aga, wyskoczę dzisiaj i kupię Tomkowi kąpielówki, ale wyślę je pewnie na początku tyg.
Wonka, strasznie fajny pomysł z tymi bucikami!
Ja wczoraj odebrałam zaległe przesyłki z poczty, m.in. paputki- sa superowe. Francesco najpierw je przeżuł, później na nich jeździł, i w końcu dał sobie założyć Poza tym autko z chicco, którym oczywiście najdłużej bawił się małż;-) ale Francesco też się wkręcił:
Aga, wyskoczę dzisiaj i kupię Tomkowi kąpielówki, ale wyślę je pewnie na początku tyg.
reklama
agulam
Antos siostry dostal te samochodziki.Super sa, nawet moj Wiki mial super zabawe
FISHER PRICE WESOŁE SAMOCHODZIKI PIRAMIDKA
FISHER PRICE WESOŁE SAMOCHODZIKI PIRAMIDKA