reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Ale się z majówek handlary zrobiły ;)

Ja podobnie jak Oleska mam mocne postanowienie schudnięcia zeby zmiesicis sie w stare spodnie ale chyba nic z tego ;/ Kości mi sie roszerzyly ;) Wiec na wiosne czekaja zakupy.

reklama
nataliak oleśka dawajcie wymiary w cm! pas, biodra i długośc

Oleśka ja też mam pełno jeansów, ale małych, próbuję schudnąc już 3 dzień;)

wymyslilam sobie ze na urodziny nie zaloze lenie kiecki tylko eleganckie alladynki (takie brazowe z h&m jak ma jagoda afi) a do tego elegancka bluzke koszulowa (najlepiej z zabocikiem ;P) i... szelki :D cos w desen ubranka ktore mial na sobie kornel na roczek (do oblookania w grupie). i tu pytanie: gdzie mozna kupic fajne szelki? (on mial juz w zestawie ze spodniami z h&m. allegro obszukalam i lipa)
w zarze są spodnie już z szelkami. Stachu ma jedne na 12-18 m-cy. Jak nie znajdziesz to ci odczepie i pożyczę na okazję (ale są na guziki)

Krejzi jesteś totalnie, że myslisz w co Lene ubrać na urodziny....

To jest jedna z niewielu rzeczy, które zostawiam po Jagodzie na pamiątkę:)))
Ale jak wpadniesz do mnie możesz obejrzeć:))) Z przodu ma super pomarańczową rybkę:))
Kupiony był w Tesco, Cheeroke lub coś wten deseń, jutro luknę:)

ehhh... cwaniara... ;) moge se obejrzec ;P

wymyslilam sobie ze na urodziny nie zaloze lenie kiecki tylko eleganckie alladynki (takie brazowe z h&m jak ma jagoda afi) a do tego elegancka bluzke koszulowa (najlepiej z zabocikiem ;P) i... szelki :D cos w desen ubranka ktore mial na sobie kornel na roczek (do oblookania w grupie). i tu pytanie: gdzie mozna kupic fajne szelki? (on mial juz w zestawie ze spodniami z h&m. allegro obszukalam i lipa)

niestety ja widzialam tylko te szelki z h&m ze spodniami :/

reklama
Do góry