reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Agnieszka77 a jakie kapciuszki ma Nadia ? bo ogladam tez te z Befado i chyba bym zamowila. Hania juz chodzi za raczki (wrecz sie domaga zeby ja prowadzac;) i brudzi strasznie swoje skarpetki. Stopke ma 11cm wiec chyba rozm, 19 powinien byc dobry, tylko nie wiem czy te nizsze Befado - Sklep internetowy czy troszke wyzsze Befado - Sklep internetowy lepiej wziazc?
Ja zamówiłam te pierwsze i takie różowe bez palca z aniołkiem,jeszcze nie otrzymałam,czekam ;-)

tysia ale pisałyśmy o takich butach że tak powiem już do chodzenia, bo fakt Maja ma buty zimowe ale to jest nr 22, jak bodajże Aga zauważyła że są bardzo duże;P
No a butków szydełkowych nie brałam pod uwagę...

o te zimowki mi chodzilo ;)

ijeszcze 1000 pytan do::-D

podajcie mi linka na krzeselko .Takie zeby mialo regulowane oparcie i wysokosc.Siostra chce kupic Antkowi a Ja mam zwykle drewniane wiec jej nie pomoge.Pamietam jakies khaki mi sie podobalo,i jescze takie w grochy/kropki?
poleccie cos bo juz macie sprawdzone:-) z gory dzieki

my mamy KRZESELKO DO KARMIENIA BABY DESIGN BAMBI WYSY 0 ZL (1453649115) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
z czerwonym oparciem i jest w porzadku. My dostalismy je na prezent.

Dziewczynki, zaczynam Wielkanocne szaleństwo - oto stringi na jajka!

Zapraszam do kupowania - jedynie 3 zł za sztukę i 5zł przesyłka niezależnie od ilości zamówionych sztuk:biggrin2:

haaa, dobreeee!!!!!!!1 juz widze mine ksiedza jak wlozyc takie jajka do siweconki ;)

Śmiejcie sie ze stringów, znajomy ksiądz zamówił u mnie 20 sztuk żeby wszystkim swoim kolegom-księżom porozdawać:-D:tak: Aczkolwiek służą raczej do postawienia na półce i podarowania komuś niż święcenia:sorry::-D

Kupiłam małej skarpetki ze skórzaną podeszwą w Rossmannie i kurcze za małe są ;/
Jak któras jest chętna to skarpetki sa identyczne jak na tej aukcji Różowe pasy Soxo Skarpety Soksy Buciki 9-12 mies. (1468464232) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Skarpetki nowe, rozpakowane, raz zalozone dziecku. Cena w sklepie 11.99, wiec powiedzmy ze za skarpetki plus przesylka poleconym 12.99. Długośc podeszwy to 11 cm. Podeszwa się nie rozciąga, a to obicie skorzane (?) wokół podeszwy rozciaga się minimalnie, wiec nie ma szans zeby wieksza nóżka się zmieściła.

Ostatnia edycja:
reklama
tysia tanio kupiłaś, ja kupiłam w jakimś innym sklepie, dałam 17 zł :D rozm. 20-21 i są jeszcze za duże :-)

Do góry