reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
to są łuski afo, dokładnie też nie wiem jak to wygląda tzn jak wysoko będą, przypuszczam że na pewno poza kostkę, i na te łuski ma normalnie nosić skarpetki czy buciki.
Tak Aga, niestety :(

Dziewczyny to ja dzisiaj byłam w teranovej i widziałam właśnie alladynki tylko inny materiał, bluzeczki, body. Krewetka wstąp sobie, te alladynki były po 2zł, reszta ciuchów po 2, 5, 7zł . Gdybym miała dziewuszkę na pewno kupiła bym tam kilka rzeczy
elwiwas bede od środy w Krakowie, wiec tam zaglądnę :)

zakupilismy wczoraj bramki na schody

kosztowaly 40funtow,ale byla promocja i mialo byc 30.pani na kasie nie mogla sobie poradzic,nie chcialo sie odjac,w koncu odjela sume recznie po czym w ostatecznosci odjelo sie tez automatycznie .
i tym sposobem mamy dwie za 20:-)

tysia ale pisałyśmy o takich butach że tak powiem już do chodzenia, bo fakt Maja ma buty zimowe ale to jest nr 22, jak bodajże Aga zauważyła że są bardzo duże;P

No a butków szydełkowych nie brałam pod uwagę...

Agnieszka77 a jakie kapciuszki ma Nadia ? bo ogladam tez te z Befado i chyba bym zamowila. Hania juz chodzi za raczki (wrecz sie domaga zeby ja prowadzac;) i brudzi strasznie swoje skarpetki. Stopke ma 11cm wiec chyba rozm, 19 powinien byc dobry, tylko nie wiem czy te nizsze Befado - Sklep internetowy czy troszke wyzsze Befado - Sklep internetowy lepiej wziazc?
ktore znich sa wiazane?:sorry2:te1 czy 2

mnie tez:-)

fajne i tanie :-)
te na zielono najbardziej mi się podoba :tak:
P.S. ile osób zapraszacie?
bo u nas kilka osób, które planowaliśmy zaprosić, to się wykruszyło :-(
to juz wiesz kto nie przyjdzie?

zakupilismy wczoraj bramki na schody

kosztowaly 40funtow,ale byla promocja i mialo byc 30.pani na kasie nie mogla sobie poradzic,nie chcialo sie odjac,w koncu odjela sume recznie po czym w ostatecznosci odjelo sie tez automatycznie .
i tym sposobem mamy dwie za 20:-)
;-) te kasjerki przy kasach to sa zakrecone.Jak kupowalam obiadki z hippa na kuponiki w kerfurze to spedzilam przy kasie z 15min albo i wiecej bo taka nie kumata babka byla:wściekła/y:

elwiwas to niesprawiedliwe ze nie przyznali Ci tej refundacji:-(

agulam, moi rodzice nie przyjadą, chrzestna powiedziała, ze nie wie, ma na marzec termin porodu, więc boi się z takim maluszkiem jechać 300 zł
dodam, zemy u nich byliśmy, jak Tomek taki malutki był...
chrzestnego też nie będzie, bo urlop w kwietniu dostaje, będzie w kwietniu u nas..

ijeszcze 1000 pytan do::-D

podajcie mi linka na krzeselko .Takie zeby mialo regulowane oparcie i wysokosc.Siostra chce kupic Antkowi a Ja mam zwykle drewniane wiec jej nie pomoge.Pamietam jakies khaki mi sie podobalo,i jescze takie w grochy/kropki?
poleccie cos bo juz macie sprawdzone:-) z gory dzieki

reklama
Do góry