reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny kupujecie już dzieciom pierwsze butki na wiosnę ? Ja kupiłam Nadii kilka par butów w rozmiarze 19 i teraz się zastanawiam,czy aby za małe nie będą :-( Domowe nosi w rozmiarze 18.Bo juz miesiąc chyba nasze dzieci beda nosic butki i wyrzucą kombinezony (tęsknię juz za wiosną).Jakie rozmiary noszą Wasze dzieci ?

Stasiek stopa 12 cm = but rozmiar 20.
W Daichmanie są takie miarki do stópek (mniejszą dostalismy do domu, Stasiek się z nią lubi kapać, wygląda jak płetwa.)
Zszokowałam się pięć razy mierzyłam bo nie chciałam wierzyć, że 20. Ale tak jest taki but mu pasuje...
Kupiłam za 39 ziko (wyprzedaż) porządne i ładne buty ze skóry.

reklama
fajne i tanie :-)
te na zielono najbardziej mi się podoba :tak:
P.S. ile osób zapraszacie?
bo u nas kilka osób, które planowaliśmy zaprosić, to się wykruszyło :-(
10 osób z rodzinki:) plus chrzestna, tylko tu jest problem...
i 3 kolezanki z bobasami

Agnieszka77 a jakie kapciuszki ma Nadia ? bo ogladam tez te z Befado i chyba bym zamowila. Hania juz chodzi za raczki (wrecz sie domaga zeby ja prowadzac;) i brudzi strasznie swoje skarpetki. Stopke ma 11cm wiec chyba rozm, 19 powinien byc dobry, tylko nie wiem czy te nizsze Befado - Sklep internetowy czy troszke wyzsze Befado - Sklep internetowy lepiej wziazc?
Wiązane będą dobre te 19,co do takich na rzep,to muszą być dopasowane.Ja ma mam takie i takie w rozmiarze 18 (Nadia ma stópkę 11-11,5 cm).Długość wkładki w befado w rozmiarze 18-11,8 cm.Ja kupowalam kapciuszki gdzieś 3 tygodnie temu.Te wiązane cały czas rozwiązuje:eek:

Stasiek stopa 12 cm = but rozmiar 20.
W Daichmanie są takie miarki do stópek (mniejszą dostalismy do domu, Stasiek się z nią lubi kapać, wygląda jak płetwa.)
Zszokowałam się pięć razy mierzyłam bo nie chciałam wierzyć, że 20. Ale tak jest taki but mu pasuje...
Kupiłam za 39 ziko (wyprzedaż) porządne i ładne buty ze skóry.
Nadia ma 11-11,5 cm stópkę i nosi 18,19 - aczkolwiek to numeracja jest różna,w zależności od firmy,a przede wszystkim od szerokości stópki i podbicia

nas tez czeka kupno pirwszych bucików ale musimy czekać na łuski i wtedy tylko przymierzać butki przed zakupem.
Nie wim czy sie juz zaliłam ale nie przyznali nam rfundacji na nie :(

Agnieszko moja nie ma jeszcze żadnych butków, i szczerze mówiąc to się sie jeszcze nie zastanawiałam jakie jej kupić.
Ale faktycznie bliżej wiosny będę musiała o tym pomyśleć!

no kochana, wszystkie widzialysmy zdjecia Majki w butach ;)

Dziewczyny kupujecie już dzieciom pierwsze butki na wiosnę ? Ja kupiłam Nadii kilka par butów w rozmiarze 19 i teraz się zastanawiam,czy aby za małe nie będą :-( Domowe nosi w rozmiarze 18.Bo juz miesiąc chyba nasze dzieci beda nosic butki i wyrzucą kombinezony (tęsknię juz za wiosną).Jakie rozmiary noszą Wasze dzieci ?

kupimy jak juz będzie wiosna i bede kupować wtedy buty na "już". Wiadomo że butki muszą być wygodne, dobrze dopasowane, wiec kupowanie na wyrost nie wchodzi w gre.

właśnie o kapciach z befado słyszałam , że są dobre, koleżanka też polecała zetpol? jakoś tak i ponoć niedrogie :)
no a co do ceny, to wiem, ze szok, ale jako pierwsze bucik, chyba warto...

ZETPOL - Zamówienia obuwia dziecięcego rzeczywiscie ceny malutkie. Myslę że na poczatek jak dziecko nie spedza w butach za duzo czasu to mozna takie kupic. Zwlaszcza ze dlugo nie posluza-noga szybciutko rosnie. Podobno w Daichmanie sa fajne jakosciowo i niedrogie butki dla dzieci.

reklama
Do góry