agulam
Fanka BB :)
afi ja używam tylko na noc nivea Q10+Q10PLUS Krem przeciwzmarszczkowy na noc - NIVEA
Afi ten krem co maAga jest 30+(tamjest napisane) i z tej serii jest tez pewnie pod oczy.Ale Ty juz pewnie kupilas;-)estragon, ale ja naprawdę mam już zmarszczki... mimiczne wokół oczu... :/
aga, dzięki. tylko że tam nie piszą od jakiego wieku można stosować... a ty widzisz jakąś poprawę? ja bym musiała chyba kupic ten pod oczy, bo przy tym, na noc każą omijac okolice oczu...
kto jeszcze ma cos sprawdzonego? chętnie poczytam opinie
dopiero 1?dlugo wytrzymalasmoja szwagierka czesto kupuje w Orsayu i mi sie podobaja ,a ja nigdy nie moge tam nic znalezc.ja polecam mustele (tania nie jest ale dobra) - dopiero po porodzie wyszlo mi kilka rozstepow, smarowalam kilka mcy i wiadomo calkiem nie zniknely ale teraz wg mnie sa minimalnie widoczne.
bylam dzis na szybkich zakupach, bo w przyszlym tyg mam I-wsze od urodzenia Hani wyjscie wieczorne. trzeba bylo cos nowego sobie kupic i az dumna z siebie jestem, bo weszlam do pierwszego sklepu orsaya - zlapalam bluzke sweterek, przymierzylam i wyszlam obkupiona, jak nigdy. zawsze to czlowiek lazi i lazi po tych sklepach i nic nie ma.
aa chcialam i Hanusi cos kupic ale jak zobczylam w h&m leginsy za 30 zl to odpuscilam, w ogole drogo tam sie ostatnio zrobilo wlasnie potrzebuje kilka par na 80 i nie wiem gdzie kupic.
I faktycznie w h&mciuszki drogie.jedne mi sie spodobaly dla Oli to 60 zl
fioletowyBERTONI Foxy wózek spacerowy - Tomiko - foteliki samochodowe krzesełka wózki dziecięce
BERTONI Foxy wózek spacerowy - Tomiko - foteliki samochodowe krzesełka wózki dziecięce
http://www.tomiko.pl/files/bertoni-foxy-wozek-spacerowy.jpg
byłam dziś w sklepie z wózkami i oglądałam ten wózek, fajny lekki fajnie się przentuje i fajnie prowadzi...więc się zastanawiam...tylko nie wiem jaki kolor...a wam który kolor się podoba?
gdzie mozna kupic tomiasteczko?potwierdzam, że to miasteczko to rewelacja, choc zajmuje dosc duzo miejsca.....
Wonka A u wa w tym czymś pomaranczowym (tej platformie) to co te klocki robią?? trzeba je nacoskac aby wyskoczyly czy co?? bo u nas jakos tak dziwnie wcisniete.... i oczek nie widac.....
a mnie i leżaczek i sterylizator poszedł w ludzi.....YUPI!!!!!!!!!