reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

szukam pewnej zabawki dla Jagody i nie mogę nigdzie znaleźć. może widziałyście w jakimś sklepie internetowym, ale wiecie chociaż jaka firma produkuje?

mam na mysli takie plastikowe kolorowe pudełeczku lub kule lub beczułki, które składaja się z dwóch części (są zamykane) i mozna je powkładac jedną w druga jak matrioszki. nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam. wiecie o co mi chodzi? :/

edit: o, znalazłam http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=41232

a widziałyście cos podobnego, tylko w innym kształcie? nie kule, tylko np. beczułki, sześciany?

edit2: panika przed czasem - znalazłam http://allegro.pl/playskool-barylki-kubeczki-kubek-w-kubek-12m-tychy-i1457395512.html

Ostatnia edycja:
reklama
szukam pewnej zabawki dla Jagody i nie mogę nigdzie znaleźć. może widziałyście w jakimś sklepie internetowym, ale wiecie chociaż jaka firma produkuje?

mam na mysli takie plastikowe kolorowe pudełeczku lub kule lub beczułki, które składaja się z dwóch części (są zamykane) i mozna je powkładac jedną w druga jak matrioszki. nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłam. wiecie o co mi chodzi? :/

edit: o, znalazłam http://www.fisher-price.com/pl/infanttoys/product.asp?s=bubrilliant&id=41232

a widziałyście cos podobnego, tylko w innym kształcie? nie kule, tylko np. beczułki, sześciany?

edit2: panika przed czasem - znalazłam Playskool BARYŁKI KUBECZKI Kubek w kubek 12m+TYCHY (1457395512) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

MY MAMY TE Z fp ALE TEŻ NIEDAWNO DOSTAŁA aGATA Z pALYSKOOL... pozukam i wkleje linka są bardzo fajne i mają ksztalt beczułek właśnie..

edit: widze ze jeuz znalazlas.... beczulki sie lepiej (slabiej znaczy) zamykają.. dziecko szybciej je otworzy niz te z FP

chodzi Ci o cos takiego FISHER PRICE KUBECZKI DO UKŁADANIA 75601 A33 (1465142837) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy znajomi maja tez tekturowe (z tektury ktora ciezko zniszczyc ;)) szesciany w piekne wzory ale duzo wieksze, jesli bylabys zainteresowana to moge zapytac gdzie kupili bo na pewno przez net.

kubeczki do robienia wiezy sa w ikea za 7 zeta .....kolorowe bardzo....super,,,,jeden to sitko drugi ma inny otworek......do wanny i nie tylko....polecam

chodzi Ci o cos takiego FISHER PRICE KUBECZKI DO UKŁADANIA 75601 A33 (1465142837) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy znajomi maja tez tekturowe (z tektury ktora ciezko zniszczyc ;)) szesciany w piekne wzory ale duzo wieksze, jesli bylabys zainteresowana to moge zapytac gdzie kupili bo na pewno przez net.

nie, takie zamykane maja być, żeby np. mozna było włozyc do srodka jakis mały klocek i zamknąc i uzywac jako grzechotki.
juz znalazłam - podałam linki ;)

MY MAMY TE Z fp ALE TEŻ NIEDAWNO DOSTAŁA aGATA Z pALYSKOOL... pozukam i wkleje linka są bardzo fajne i mają ksztalt beczułek właśnie..

edit: widze ze jeuz znalazlas.... beczulki sie lepiej (slabiej znaczy) zamykają.. dziecko szybciej je otworzy niz te z FP

dzięki. kupie w takim razie beczułki/baryłki z playskool :) a z nich mozna zrobic piramidę?

------------------

ostatnio szukam dla Jagody zabawek 'kreatywnych'

swietnie bawi sie najprostrzym sorterem Sorter, PlanToys - AMKO dla dzieci - próbuje dopasowywac klocki do otworów i wrzucac do skrzyneczki

i ostatnio kupilismy to Voila Pound and Pound Wooden Toy: Amazon.co.uk: Toys & Games - bawimy sie samymi kulkami oddzielnie (toczymy, stukamy jedną o drugą), wbijamy przez otwory rączką, próbujemy tez młotkiem i walimy młotkiem w drewnianą podstawę, pudła, dywan i inne rzeczy ;)

reklama
Do góry