reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Oleśka, dziękuję Ci za cynk o kiermaszu w TupTupie!!! :) Obłowiłam się na całego! A po weekendzie mają nową dostawę, więc znów idę ;P Może pójdziemy razem? :) Kupiłam dla Jagody 5 koszulek, 6 bodziaków i 7 par rajstop. Zapłaciłam 103 zł Zatem Łodzianki polecam - Tup Tup na Pułku Strzelców Kaniowskich :)

A tu część zakupów:
Zobacz załącznik 326631 Zobacz załącznik 326632 Zobacz załącznik 326633
Afija tez jednak pojechalam wczoraj,cos tam wybralam,przy okazji tez Wiktorowi i bAntosiowi siostry.W ogole mialam wrazenie ze wiecej bylo dla chlopcow.Brakowalo mi np bluzeczek czy legginsow

w Cubusie body krótki, długi rękaw- 7,5 zł
pajacyki-10 zł
spodnie dresowe- 7 zł
sweterki- 10 zł
spodnie jeansowe, sztruksowe- po 12 zł, 17 zł
dresy welurowe (bluza z kapturem+spodnie)- 17 zł
orientujesz sie dokiedy? czy do wyczerpania zapasow?iw kazdym Cubusie? ceny niezle

Musze rentgena zrobic wOli szafkach bo sama juz nie wiem co maa co nie:sorry2:

Ja dzisiaj wpadłam do tup tupa i kupiłam Jaśkowi 2 bodziaki. Jagódka dotała nową piżamkę, koszulkę z długim rękawem i koszulkę z krótkim rękaem . Razem 35 zł:)
Ale jest już baaaaaaardzo przebrane:(

reklama
Do góry