reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Dresik numer 1 :p Okazuje się, że to nie żaba jednak tylko jakiś pokemon...to jeszcze gorzej! ;) Przypominam również, że owy pokemon piszczy, jak się go naciśnie!

16hkzex.jpg
i56686.jpg

Dresik numer 2 w pięknym żarówiasto-czerwonym kolorze, z extra modnymi dwoma paskami i przesłodkim napisem na kamizelce "Luck Girl Princes" - nawet nie będę wnikać co to znaczy w przełożeniu na polski ;)

207lxnc.jpg
2zzkdj4.jpg

Dresik numer 3 w jakże cudownym piżamowym kolorze: blady róż w z beżem...całość tworzy jakże piękne mdłe zestawienie...

5l9jbp.jpg
2v1qjb7.jpg

Ale żeby nie pogrążyć się już całkowicie to dodam jeszcze fotkę naszego niedawnego zakupu w moim ulubionym lumpku, długie ogrodniczki za 2zł ;P

2vlpk5c.jpg

Alis, padłam... moj syn od mojej mamy dostał cos podobny dresik ja ten Twój czerwony.. ale nasz byl w kolorach rurzowo-szarych

reklama
Do góry