reklama
Szkoda, że już mamy krzesełko do karmienia...to mi się strasznie spodobało teraz DELTI DELTI KRZESELKO DO KARMIENIA NAM PROMOCJA (1436101312) - Aukcje internetowe Allegro
wiolan
PODWÓJNA MAMA
a skąd Stasiek taką lalę dorwał???
a skąd Stasiek taką lalę dorwał???
a stąd: szwaczka z Portugalii i jej niecne działania 35 ziko. I Krejzi kau tez mamy (wpis z 12 grudnia) i na kota będziemy polować :-)
lala jest zajebiaszcza i Stach ją obcałowuje.
ehhh kupiłam wczoraj młodemu tak na szybko, złapałam po drodze do kasy książeczkę "dziesiecioro murzyniatek" żeby się uczył tolerancji. No i masz babo placek:
makabreski - dziesicioro murzynitek
że też to jest cały czas w sprzedaży :-(
tysia123
Fanka BB :)
ehhh kupiłam wczoraj młodemu tak na szybko, złapałam po drodze do kasy książeczkę "dziesiecioro murzyniatek" żeby się uczył tolerancji. No i masz babo placek:
na podstawie tego wierszyka powstala powiesc agaty christie. Raczej nie lubie tej pisarki, ale "dziesięciu murzynków" mi sie podobalo polecam.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Oleśka gdzie kupowałaś wiosenny płaszczyk dla Jagódki??? Kiedyś zdjęcie pokazywałaś...coś podobnego chcę małej kupić ale ceny w sklepach ...szkoda mówić.
Chyba po ciucholandach będę musiała przejść!!!
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Oleśka gdzie kupowałaś wiosenny płaszczyk dla Jagódki??? Kiedyś zdjęcie pokazywałaś...coś podobnego chcę małej kupić ale ceny w sklepach ...szkoda mówić.
Aj szukałam po allegro. W płaszczykach na 98-104, było kilka ładnych ale ten byl fajny bo w miarę niedrogi i mimo że nie nowy to wg mnie stan idealny sklepowy
Chrupcia, zarąbiaszcze rzeczy ta laska robi lalka świetna, koty the best, krowa cuuuudna))
reklama