reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Stasiowa lala:

IMG_13551.jpg

reklama
ehhh kupiłam wczoraj młodemu tak na szybko, złapałam po drodze do kasy książeczkę "dziesiecioro murzyniatek" żeby się uczył tolerancji. No i masz babo placek:
makabreski - dziesicioro murzynitek
że też to jest cały czas w sprzedaży :-(

na podstawie tego wierszyka powstala powiesc agaty christie. Raczej nie lubie tej pisarki, ale "dziesięciu murzynków" mi sie podobalo ;) polecam.

Oleśka gdzie kupowałaś wiosenny płaszczyk dla Jagódki??? Kiedyś zdjęcie pokazywałaś...coś podobnego chcę małej kupić ale ceny w sklepach ...szkoda mówić:(.
Chyba po ciucholandach będę musiała przejść!!!

Oleśka gdzie kupowałaś wiosenny płaszczyk dla Jagódki??? Kiedyś zdjęcie pokazywałaś...coś podobnego chcę małej kupić ale ceny w sklepach ...szkoda mówić:(.
Chyba po ciucholandach będę musiała przejść!!!

Aj szukałam po allegro. W płaszczykach na 98-104, było kilka ładnych ale ten byl fajny bo w miarę niedrogi i mimo że nie nowy to wg mnie stan idealny sklepowy:)

Chrupcia, zarąbiaszcze rzeczy ta laska robi lalka świetna, koty the best, krowa cuuuudna:)))

reklama
bylam dzis w auchan, NAN 350g po 11,90 600g po 19zl HUMANA po 12 z groszami
bylam tez w mothercare, dzis akcja kupujesz 3 placisz za 2 ale praktycznie juz nic nie bylo, udalo sie tylko upolowac skarpetki

Do góry