reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
Wykręcić rączki! Jeseś wielka, dzięęęki:**** My mamy taką szafką w meblościance że jest przy ziemi i otwiera się w dół jak barek na alkohol, wokół drzwiczek takie grube ozdobniki że nie ma jak przylepić zabezpieczeń, jak to Kuba złapie to zleci na niego. teraz nie będę się bała:-)

nie ma za co:) ciesze sie ze moglam pomoc:)))

Przypominam się, bo moje posty zniknely w dyskusji o butach....

Skoro wszyscy wrzucaja tu zbędne rzeczy to ja też. Dostalismy od kogoś nowy dres polarowy - niebieski ;) Rozmiar 80. Mamy juz mase ciuszkow w tym rozmiarze wiec moze ktoś się skusi.

Zobacz załącznik 323695Zobacz załącznik 323696

Wymiary spodni: długośc całkowita 43 cm, długość od kroku 22 cm, szerokosc w pasie 2x19 cm bez rozciagania, rozciaga sie tak zeby nie uciskalo brzuszka do 2x25 cm. Mozna rozciagnac wiecej ale wg mnie juz wtedy dziecko moze miec za ciasno.

Bluza Długość mierzona po plecach 33 cm. Szerokosc pod paszkami 33 cm, rekaw mierzony po górze 27/28 cm, rekaw mierozny u dolu (spod pachy) 19/20 cm.

Dresik jest ładnie uszyty i na pewno cieplutki.
Jeszcze wyjasnie ze ten bialy pasek "kudłatego" polaru który widac na kapturze idzie przez całe plcy, wiec dziecko wyglada w nim jak dinozaurek ;)

Cena - 30 zł, wysyłka gratis.

Body ReKids rozmiar z metki 80, ale są wg mnie wieksze. Na Agusię jeszcze za duże.
Nigdy nie używane, ale zostaly przeze mnie raz wyprane w proszku dla dzieci. Okazało się że Agusia nie toleruje golfów i półgolfów ;/

Wymiary:
długość 41-42 cm (bez golfa), szerokośc pod pachami 24 cm

Cena 30 zł za dwie szt, przesyłka gratis.

Zobacz załącznik 323717

Kolejne moje dzieciowe zakupy:) fioletowe spodnie, spódniczka a'la bombka i kamizelka tym razem większa!:)

Dziewczyny, czy któraś jest zainteresowana sukieneczkami dla córeczki rozmiar 74, obie po 8zł to te dwie w załącznikach z kubusiem puchatkiem:-)

Załączniki

• DSC09793.jpg
    DSC09793.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC09791.jpg
    DSC09791.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC09790.jpg
    DSC09790.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 28
  • DSC09792.jpg
    DSC09792.jpg