reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

to widac, że mam obsesję:-D

mamusie córeczek, spójrzcie jaki super bodziak:
NOWE body GAP 6-12 mcy z tuniczką WYJĄTKOWE! (1429421238) - Aukcje internetowe Allegro

dlaczemu dla chłopców takich nie ma:sorry2:

Są/ były:) Miałam w obserwowanych:

GAP BABY BODY Z BLUZKA - SZOP PRACZ 18/24 M (1396918555) - Aukcje internetowe Allegro

Gap body chlopiece 18-24 m-cy Nowe (1434391635) - Aukcje internetowe Allegro

chociaż oczywiście z chłopięcych był duuuużo mniejszy wybór...

reklama
komi1911;6581607]wiecie,ja mam tyle ciuchow po krytsku ktore juz sa na damiana za małe ale nie mam jak sie zebrac i wystawic je na allegro,mam dosłownie pelne dwa pudla,i co ja zrobiłam? zaniosłam do piewnicy:-)
u mnie leza w schowku pod kanapa i czekaja jak nastrych wyniose

aga0411;6581827]w lidlu w poniedziałek mają być pampersy za 39.9 70 sztuk rozm.4 ;-)
wiemy i pojedziemy tylko ciekawe czy sie zalapiemy

lenkaa*;6586090]
Afi a co masz na myśli pytając o jakość? - grubość bawełny, czy to, że się nie mechacą. Ja zawsze kupuję Jaśkowi rajstopki z "woli", są super. Są jednak z tej "mięsistej" bawełny i na początku od razu się mechacą, wtedy je golę golarką do swetrów i od tego momentu można z nimi wszystko robić, nawet trzeć, a zostają jak nówki.
ja tez tylko z woli.Poluje na szare ale nie maja.TEraz przyszly modele na wiosne ,saszare ,sliczne ale nie ten rozmiar

julita1212;6586954]żadna nie jest chętna???
czy uważacie ze za drogo?
dodam że ciuszki w b.dobrym stanie:)
dla nas juz za male

JustMe5;6587771].. A rajstopek Franio nie nosi w ogóle.
czemu?

Alis84;6588278]Wczoraj byłam w Auchan (btw NAN 350g kosztuje 12,79zł) mają przepiękne ubranka!
to podrozalo chyba ,bo Krewetka chyba ostatnio pisala nizszeceny

estragon;6588747]agulam ja chcę!!!!
ok. tylko dowiem sie w pon jak z przesylka

marzena_85;6589389]Dziewczyny szukam dobrej niani elektronicznej. Kupiłam na allegro nianię fisher price ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE M7933 w24h (1416471741) - Aukcje internetowe Allegro i
moja siostra ja ma i jest ok,wszystko slychac az za bardzo.Kiedys zapomnialysmy ze jest wlaczona,odbiorniczek stal tam gdzie cala rodzinka siedziala a my na chwile z sis wyszlysmy do Antka.Chcialysmy chwile pogadac i okazalo ze wszystko slyszeli:no::-D

Afi super ciuszki

Agulam, niby do czego mam mu te rajstopki zakładać? Nie lubię zestawu rajstopy + body albo bluzeczka, więc mam tylko 2 awaryjne pary, na mrozy, pod spodnie:tak:

no wlasnie mi chodzilo o spacerki,czy jak gdies jedziecie i pod spodenki.Myslalam ze w ogole nie masz rajstopek albo ze Francislaw zaklada juz kalesonki:-Dtzn Ty mu zakladasz

Agulam, niby do czego mam mu te rajstopki zakładać? Nie lubię zestawu rajstopy + body albo bluzeczka, więc mam tylko 2 awaryjne pary, na mrozy, pod spodnie:tak:

bo Franek to jest elegancki gość :) My dopiero teraz jak Stachu stanął na nogi mamy powrót do spodni (+ bosa stopa i butki miękkie skórzane), wcześniej rajtopki everyday. U nas elastyczne gacie to najlepsze rozwiązanie bo pielucha wielo robi duży kuperek i nie każde spodenki się wciśnie...
Biedronowe rajtopki o już mamy tak zajechane, że wstyd już nawet po domu nosić ;-)

a my po domu nadal w rajstopkach, czasem spodnie dresowe i zgadzam się z chrupcią rajstopki biedronkowe są zmasakrowane...

a możecie polecić jakieś buciki?

no wlasnie mi chodzilo o spacerki,czy jak gdies jedziecie i pod spodenki.Myslalam ze w ogole nie masz rajstopek albo ze Francislaw zaklada juz kalesonki:-Dtzn Ty mu zakladasz

:-D ciekawe czy są takie malutkie?:-D
Na spacerkip pewnie- jak jes bardzo zimno.. a jak nie bardzo, to "idzie" tylko w spodniach, dresowych np., na to kombinezon i do wózkowego śpiworaz polarem:tak:

Chrupcia, faktycznie,te wasze pampki to orbią niezłą objętość w okolicach dooopki...

reklama
Do góry