Wczoraj byłam w Auchan (btw NAN 350g kosztuje 12,79zł) mają przepiękne ubranka! Te z nowej wiosennej kolekcji Obkupiłam Majkę za wszystkie czasy, tuniki, spódniczki, spodnie, sweterki...boskie ubrania i co najważniejsze w całkiem przystępnych cenach
reklama
Nataliak, ja tam w ogóle nie zachodzę, ale zajdę w takim razie! Mają jakieś fajne wzory? Bo powiem szczerze, że z Inch Blue rozwaliły mnie niektóre wersje, np czarne ze srebrną trupią czachą!!! No ale fakt, drogie są....
agulam
Fanka BB :)
dziewczyny czy chce ktoras kupic uczniaczka szczeniaczka nowego za 80 zl.calkiem o nim zapomnialam bo w szafie siedzial.W tygodniu mi sie przypomnialla nie bedzie sie 2 bawila przeciez:-) moze ktoras z Łodzianek to by przesylka nie doszla
i jeszcze cos.Wziaść jutro na spotkanko kilka bluzek,getrow ze stoiska na ktorym pracuje?to sobie zobaczycie.
tu sobie cos zerknijcie:-)
i jeszcze cos.Wziaść jutro na spotkanko kilka bluzek,getrow ze stoiska na ktorym pracuje?to sobie zobaczycie.
tu sobie cos zerknijcie:-)
Ostatnia edycja:
estragon
mamusia synusia:P
jakbyś kiedyś przy okazji była, to kup mi takie 2x3paki, prooooszęmy kupowalismy po 14,90zl za 3szt.
aga ale piszesz o Tomusiowych skarpetkach? Bo esttragon chodziło o skarpety dla dorosłych. Ja skarpety Jaśkowe też mam w idealnym stanie (jak jego stópki na razie ). A rajtki wam się pewnie mechacą bo Tomuś na dywanie "biega", to się tkaniny ocierają.
aaaa hehe myslałąm zę dla malutke ;-)
tak Tomek po dywanie śmiga i po tych piankowych puzzlach :-)
lenkaa*
aga bo o malutkie mi chodziło!!!!
o malutkie??? ja myślałam że o dorosłe, bo kiedyś jeszcze w ciąży też narzekałaś na mechacenie skarpet nie firmowych. A że malutkie się mechacą, to się dziwię, co młody z nimi wyprawia??, przece nie chodzi na stopach jeszcze
marzena_85
Dziewczyny szukam dobrej niani elektronicznej. Kupiłam na allegro nianię fisher price ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE M7933 w24h (1416471741) - Aukcje internetowe Allegro i okazała się totalną porażką! Szumi, buczy i w zasadzie nie nadaje się do niczego. Żeby cokolwiek usłyszeć w odbiorniku to dziecko musi się chyba wniebogłosy drzeć
Możecie coś polecić? Pomóżcie proszę
reklama
aga bo o malutkie mi chodziło!!!!
hahahaha no to się wszystkie dogadałyśmy
Dziewczyny szukam dobrej niani elektronicznej. Kupiłam na allegro nianię fisher price ELEKTRONICZNA NIANIA FISHER PRICE M7933 w24h (1416471741) - Aukcje internetowe Allegro i okazała się totalną porażką! Szumi, buczy i w zasadzie nie nadaje się do niczego. Żeby cokolwiek usłyszeć w odbiorniku to dziecko musi się chyba wniebogłosy drzeć
my mamy taką:
PHILIPS AVENT NIANIA ELEKTRONICZNA SCD 480 SCD480 (1421502430) - Aukcje internetowe Allegro
i jest ok