reklama
estragon
mamusia synusia:P
jaaaaa???o malutkie??? ja myślałam że o dorosłe, bo kiedyś jeszcze w ciąży też narzekałaś na mechacenie skarpet nie firmowych. A że malutkie się mechacą, to się dziwię, co młody z nimi wyprawia??, przece nie chodzi na stopach jeszcze
narzekałam na mechacenie skarpet???
zabic się nie dam, ale chyba nieee
a te dziecięce w praniu się mechacą, już po pierwszym wyglądają tragicznie:/
nataliak - raczej ten drugi moim zdaniem lepszy. Baby bjorn. (tez jestem na etapie wyboru ;-)
Ten fisher price chyba jest szeroki i zwłaszcza małe dziecko moze mic problem z ustawieniem nozek, za bardzo okrakiem bedzie siedziec. A przeciez na kibelku nieraz fajnie sobie nogi zlozyc ;-) zwlaszcza jak mama i tata patrzy ;-)
Ten fisher price chyba jest szeroki i zwłaszcza małe dziecko moze mic problem z ustawieniem nozek, za bardzo okrakiem bedzie siedziec. A przeciez na kibelku nieraz fajnie sobie nogi zlozyc ;-) zwlaszcza jak mama i tata patrzy ;-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
mnie tez ten drugi się podobuje..))))nataliak - raczej ten drugi moim zdaniem lepszy. Baby bjorn. (tez jestem na etapie wyboru ;-)
estragon
to widac, że mam obsesjęEstragon narzekałaś Ja też to pamiętam ;P
mamusie córeczek, spójrzcie jaki super bodziak:
NOWE body GAP 6-12 mcy z tuniczką WYJĄTKOWE! (1429421238) - Aukcje internetowe Allegro
dlaczemu dla chłopców takich nie ma
katagorka20
Fanka BB :)
to widac, że mam obsesję
mamusie córeczek, spójrzcie jaki super bodziak:
NOWE body GAP 6-12 mcy z tuniczką WYJĄTKOWE! (1429421238) - Aukcje internetowe Allegro
dlaczemu dla chłopców takich nie ma
bosskie...ale rozmiar 6-12 dla mnie malo czytelny ehh tzn obawiam się że mogą być na styk
estragon
a tu coś dla nataliik, niedośc, ze fioletowe, to jeszcze z kotkiem
BABY GAP SUPER BODY/BLUZKA 3/ 6 MIESIECY (1431226329) - Aukcje internetowe Allegro
BABY GAP SUPER BODY/BLUZKA 3/ 6 MIESIECY (1431226329) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
estragon
rzeczywiście, nie zwróciłam uwagi, ale są też 6-12estragon z tej rozmiarówki wiekszość dzieci juz dawno wyrosła....