reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon ja ostatnio w makro kupowałam koperty po 10 sztuk różne rozmiary, wychodziło dużo taniej, niż na poczcie.
a ja dziś wysłałam mały list, w którym była jedna cienka bluzeczka i mi policzyli już jako gabart B :szok: babka przez jakąś miarkę czy coś przeciągała i że ciężko przechodził, to już powiedziała, ze to gab.B

reklama
ja wysyłam jako polecony priorytet (po zaginięciu paczki, którą wysłałam do Wiolan wysyłam wyłącznie listem poleconym)

tak jak Alis pisze 4-70szt jumbopack

Aldonta pisalas kiedys o chusteczkach mokrych ze kosztuja paczka 12 zl tylko dokladnie nie pamietam ktore play&slep? czy inne bo u mnie w sklepie te chusteczki 4,9.Chyba ze o inne chodzilo :sorry:

Alis to ile wazy Maja?

ja to chyba tira pampkow kupie ;-)bo ostatnio ida jak woda:szok: teraz 4 to przeciez juz na dluzszy czas starcza

niektórzy mówią 'pampersy' na pieluchy innych firm, podobnie jak na obuwie sportowe 'adidasy';P
u nas idą 2 paczki 70 szt na miesiąc

od tygodnia testujemy Bella Happy Flexi 3D i jestem z nich bardzo zadowolona, są tak samo chłonne jak Pampersy (cała noc na jednej pieluszce), nigdy nam nie przemokły ani nic nie wyciekło, nie odparzają. Od Pampersów są odrobinę grubsze i nieco twardsze na zewnątrz, nie powodują otarc, także super. Zamierzamy przejśc na system 1 paczka Pampersów i jedna Belli w miesiącu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Alis tak tylko pytam ola juz dosyc dawno 4 bo 3 za male mi sie wydawaly

Estragon u nas wiecej niz 2 paczki na m-c.A te bella to gdzie kupujesz,ile kosztuja?Ja caly czas tylko pampersa ale chyba bedemusiala sie przezucic na inne dzis juz z 7 jej zmienilam tak od 11.Aw kazdej po troszke kupki:-D

Do góry