reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zakupy / promocje / okazje

estragon ja ostatnio w makro kupowałam koperty po 10 sztuk różne rozmiary, wychodziło dużo taniej, niż na poczcie.
a ja dziś wysłałam mały list, w którym była jedna cienka bluzeczka i mi policzyli już jako gabart B :szok: babka przez jakąś miarkę czy coś przeciągała i że ciężko przechodził, to już powiedziała, ze to gab.B

reklama
ja wysyłam jako polecony priorytet (po zaginięciu paczki, którą wysłałam do Wiolan wysyłam wyłącznie listem poleconym)

tak jak Alis pisze 4-70szt jumbopack

Aldonta pisalas kiedys o chusteczkach mokrych ze kosztuja paczka 12 zl tylko dokladnie nie pamietam ktore play&slep? czy inne bo u mnie w sklepie te chusteczki 4,9.Chyba ze o inne chodzilo :sorry:

Alis to ile wazy Maja?

ja to chyba tira pampkow kupie ;-)bo ostatnio ida jak woda:szok: teraz 4 to przeciez juz na dluzszy czas starcza

niektórzy mówią 'pampersy' na pieluchy innych firm, podobnie jak na obuwie sportowe 'adidasy';P
u nas idą 2 paczki 70 szt na miesiąc

od tygodnia testujemy Bella Happy Flexi 3D i jestem z nich bardzo zadowolona, są tak samo chłonne jak Pampersy (cała noc na jednej pieluszce), nigdy nam nie przemokły ani nic nie wyciekło, nie odparzają. Od Pampersów są odrobinę grubsze i nieco twardsze na zewnątrz, nie powodują otarc, także super. Zamierzamy przejśc na system 1 paczka Pampersów i jedna Belli w miesiącu:)

Ostatnia edycja:
reklama
Alis tak tylko pytam ola juz dosyc dawno 4 bo 3 za male mi sie wydawaly

Estragon u nas wiecej niz 2 paczki na m-c.A te bella to gdzie kupujesz,ile kosztuja?Ja caly czas tylko pampersa ale chyba bedemusiala sie przezucic na inne dzis juz z 7 jej zmienilam tak od 11.Aw kazdej po troszke kupki:-D

Do góry