reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

Dziewczyny mam pytanie już nie pamiętam czy was o to pytałam...otóż chciałam a nawet muszę kupić Mai kurtkę zimową na przyszłą zimę bo teraz jest okazja kupić za 30zł a za rok jak w mordę strzelił 80-100zł więc zaoszczędze tylko czy tak na rozmiar 2- 2,5 roku wystarczy???czy za duża???

Teraz żałuję że nie kupiłam Mai w zwszłym roku jesiennej kurteczki miałaby na wiosnę jak znalazł:(.

reklama
Julita my też nie mamy żadnej na wosne kurtki, a o zimie, to jeszcze nie myśle i nie mam pojęcia, ale chyba rozm. 92?? bo chyba potem dzieci tak szybko nie będą rosły??
boże nie mam pojęcia :no:
a masz rację, teraz przeceny to można coś wyczaić

Julita my też nie mamy żadnej na wosne kurtki, a o zimie, to jeszcze nie myśle i nie mam pojęcia, ale chyba rozm. 92?? bo chyba potem dzieci tak szybko nie będą rosły??
boże nie mam pojęcia :no:
a masz rację, teraz przeceny to można coś wyczaić

aga ubranka tak podrożały że teraz jedyna nadzieja właśnie na wyprzedaży. A u nas jak na razie cienko z kasą przez te budowę i łapę się wszystkich promocji!

a może wiecie gdzie są promocje na pieluchy? ale tak góra 50gr za szt jeśli to ma być pampers.?

Nie wiem czy 92 nie będzie za małe...na następną zimę jak teraz nosimy 80-86:(:)

ja myślę o tym samym, wprawdzie kasy teraz za dużo nie mam, ale kurtki poprzeceniane, ładne tak na 90, a za rok trzeba będzie kupić za 150-200 zł, a teraz kosztują ok. 90 zł
jedno mnie powstrzymuje - gdzie to wszystko skladować?
w auchan już kupiłam sweterek z kapturem i sztruksy większe za obie rzeczy 20 zł, nie firmowe ale też nie szajs, ładne kolorki

bali ja już wszystkie dziury poutykałam ubraniami, faktycznie nie ma gdzie składować, dlatego marzy mi się już moje mieszkanie z dużym pawlaczem na strychu;)

I postanowiłam że bujaczek pożyczamy koleżance, jej synuś ma 3 miesiące to jej się przyda a Maja już w nim nie usiedzi...bo ona w miejscu nie umie usiedzieć:(

Czekam tylko na wypłatę i muszę obkupić moje dziecię...chętnie bym sprzedała ubranka te letnie ale allegro już odpada...chyba że może ktoraś z waszych znajomych będzie na lato potrzebowac ubranek tak do 6miesiąca...to dajcie znać!!!

Acha Mam do sprzedania również komplecik do chrztu po Mai...sukieneczka,kapelusik, rajstopki i buciki...jest też biały sweterek:)

Siedzę na allegro w kończących się aukcjach i czasem mnie ludzie rozwalają. Teraz np laska sprzedaje rajstopki na 56cm w stanie dobrym, aukcja od 1 zł. a przesyłka 5 zł.!
6 zeta za używane rajstopki, dziękuję bardzo:( Mogła chociaż coś dorzucić, bo nie wierzę, że po dziecku na 56 jej tylko para rajstop została...

Siedzę na allegro w kończących się aukcjach i czasem mnie ludzie rozwalają. Teraz np laska sprzedaje rajstopki na 56cm w stanie dobrym, aukcja od 1 zł. a przesyłka 5 zł.!
6 zeta za używane rajstopki, dziękuję bardzo:( Mogła chociaż coś dorzucić, bo nie wierzę, że po dziecku na 56 jej tylko para rajstop została...

Oleśka mnie udało się kilka rzeczy sprzedać i do każdej dodałam ze 2 gratisy.

taaaa, dlatego ja raczej jak juz cos kupuje to tylko u osob ktore maja jeden koszt przesylki i kilka rzeczy mi sie podoba. Niestety najczesciej tacy sprzedajacy to osoby które poluja w lumpeksach na ciuchy a potem sprzedaja na Allegro ;/ Ale czasem uda sie wyhaczyc prywatna osobe co po dzieciah swoich ciuchy sprzedaje ;) Tym sposobem ostatnio kupilam malej boskie ogrodniczki, sukienke ogrodniczke i bluze za 20 zl z przesyłką ;) Wszystki w stanie idealnym ;)

Tez bym chetnie na wyprzedazy kupila malej na nastepna zime kurtke ale z rozmiarem podejrzewam ze nie trafie.... Chcoiaz moze sie skusze....najwyzej sprzedam na Allegro jako nowe z metka w cenie takiej jak kupilam i juz.

reklama
Ja też zazwyczaj kupuję u jednego sprzedawcy kilka rzeczy, żeby raz zapłacic za przesyłkę. Do swoich aukcji też dorzucam mnóstwo gratisów, bo mam strasznie dużo ubranek, a niektóre po prostu by się nie sprzedały, miło jest, jak ktoś później napisze ładnego maila i podziękuje:). Ostatnio jakaś dziewczyna kupiła u mnie na kilku aukcjach i dorzuciłam jej półśpiochy, body, pajacyka i 2 pary bluz

Do góry