reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
ja też kupowałam jakiś czas temu '4' i były 132 sztuki, to bardziej opłaca się realowskie 2 paczki po 70 szt, czyli 140 sztuk za 86 zł (0,61 gr za sztukę) + bon na 10 zł, więc wychodzi 76 zł (0,54 gr za szt)

;-);-)

Na pewno czwórki. Tak sobie myslę, że ja te pieluchy chyba po 79 zł kupowalam w Carefourze...Wtedy by sie promocja opłacała...
tez raz sie zalapalam na taka promocje ale na razie nie widzialam zeby sie powtorzyla, jeszcze maly zapasik mamy mam nadzieje pojawi sie wkrotce jakas super oferta:)
"4" jest 132, a "3" 162szt chyba ze sie teraz cos zmienilo...

tez raz sie zalapalam na taka promocje ale na razie nie widzialam zeby sie powtorzyla, jeszcze maly zapasik mamy mam nadzieje pojawi sie wkrotce jakas super oferta:)
"4" jest 132, a "3" 162szt chyba ze sie teraz cos zmienilo...

w promocji tesco "3" są w ilości 186 sztuk po 99 PLN
edit: pampersów oczywiście

Ostatnia edycja:
aguska24mir;6539462]pewnie agulam co znaczy nie modne grunt ze wygodne :)
popieram kurczaka dawj fotki i juz :)
ja Wikiego po dzieciowemu ubieralam,spiochy,kaftanik,czasami po"doroslemu";-)

Oleśka1977;6547029]Kurcze, muszę w takim razie skoczyć do mothercare, bo nie mam na Jaśka bodziaków:
gdzie jest w łodzi mothercare? bojutro T sie wybiera do castoramy to moze bym pojechala

Ostatnio rzadko sa fajne promocje na pampki

Oleśka1977;6545985]Pieniążki za sprzedane ostatnio sukieneczki po Jagodzie już inwestuję w nowe kiecuszki:)) Ale jak patrzę na allegro to każą sobie słono placić:( Używane, a ceny jak za nówki na wyprzedażach:
masz racje,coraz drozsze te ciuszki.Ja sobie kupie u siebie za pare zloty i moge chodzic i chodzic a dziecku pare razy i juz lezy. Ale te ciuszki sa cudne,czasami dla siebie mi szkoda na bluzke np 50 zl a dla Oli kupie spodenki niewiele taniej.

Ostatnio w ramach zlego humoru pochodzilam po sklepach i dziny na Ole w H&m z nowe kolekcji 60 zl(nie kupilam;-))

Ale za to sobie kupilam gazetnik w home&you za 42 przeceniony ze 139.Mama mi dala kase to mam go z okazji urodzin:-)

reklama
Do góry