reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

i już nic nie zostało...?
Nikt nie brał numerów:
1, 4, 5, 8, 12, 15, 17, 20, 21, 22, 24, 28, 29.
Osobiście uważam, że sukienka ogrodniczka nr 24 jest rewelka, tak samo sukienka 27.

Nikt nie chce numeru 1??? Jest bosko błękitna i leciutka.
Nr 4 rzecz gustu, ale dla mnie bardzo dziewczęca.
5 jest swietna, kurde, to co dla mnie najładniejsze to wy zostawiacie?
w nr. 8 Jagoda biegała w najwieksze upaly. Super bawelenka.
OK nr 12 nie jest zachwycajacy:)
Co do 15 J.W.
Marynarska 17-tka jest cool:)
20 jest super, no ale sprana...
21 rzecz gustu
22 bez rewelacji:0
O 24 juz pisalam. Jestem zdziwiona...
Kapelusze sa świetne dziewczyny!
:))))))

Dziekuję ,kapelusze należą do aldonty:)

reklama
TOŻ TO JAK NA BAZARZE BYŁO.. 5 MINUT I WSZYTSKO POSŻŁO....

wiolan, te co skopiowałaś? Pierwszą czyli tę w kwiatki, czy tę kopertową?

wyedytowałam Ci moje posty o tych ciuszkach i zaznaczyłam które dokładnie.. znaczy ich zdjecia zostawiłam... tą sukienkę dzinsową kopertową...

Hahhahaha:-D Dopiero co zarobiła na sukienkach i juz wydaje!:-D Oleśku, 50 pln z przesyłką w cenie będzie ok, czy too much? Wiesz, że ja otwarta na oferty:)))

ubawiłam się tym targiem:)))) super są takie wyprz....

Nikt nie brał numerów:
Osobiście uważam, że sukienka ogrodniczka nr 24 jest rewelka, tak samo sukienka 27.

Co do 15 J.W.
21 rzecz gustu

ja cholerka zbiorowo tych numerków nie ogarniam.... bo teraz to juz nie wiem co zostało fajnego.. bo jak ogladałam to i tak nie wiem co poszlo...
grunt ze zamowione 4 sztuki..... mam nadzieję, że odlozylas je dla mnie... bylam u lekarza i nei moglam wczesniej odpowiedziec..

Oleska, ja wezme jednak tę jedynkę :) i 15 i 27

edit: cos pokopałam znów... przecież 27 juz zajęte... to co polecasz tę sukienkę ciotka, co? :baffled:

Ostatnia edycja:
Nikt nie brał numerów:

Co do 15 J.W.
21 rzecz gustu

super...zdązyłam :)

Hahhahaha:-D Dopiero co zarobiła na sukienkach i juz wydaje!:-D Oleśku, 50 pln z przesyłką w cenie będzie ok, czy too much? Wiesz, że ja otwarta na oferty:)))
Spoko. Poprosze numer konta:)

ja cholerka zbiorowo tych numerków nie ogarniam.... bo teraz to juz nie wiem co zostało fajnego.. bo jak ogladałam to i tak nie wiem co poszlo...
grunt ze zamowione 4 sztuki..... mam nadzieję, że odlozylas je dla mnie... bylam u lekarza i nei moglam wczesniej odpowiedziec..
Zapisane, odłożone:)

Oleska, ja wezme jednak tę jedynkę :) i 15 i 27
OK:*
ja chce 21 i 22
Z 21 wyprzedziła cie Afi:( ale 22 spoko:)

nie nie... ja 21 nie... :/

ja biorę 1 i 15 :)

27 tez nie, bo już zajęta ;)

oj ciociu Olu... ty to masz rękę do handlu ;-) po dwa razy by posprzedawała niektóre ciuszki hihi :-D

reklama
Do góry