reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

reklama
23 sukienka dżins Majoral, 2 lata, stan bdb, 9 zł.

Uploaded with ImageShack.us

24 sukienka dżins Vynil Fraise, 26 mcy (wg mnie mniejsza, około1,5 roku), stan bdb, 12 zł.

25 sukienka Mothercare, pięęęęękna, stan db+ bo jest spilingowana, choć tego nie widać, można ogolić:), 9-12mcy, (raczej 12 i więcej), 8 zł.

26 kpl, Vitamin kids, nie noszony, 12mcy, (większy), 15 zł.

27 sukienka Motion baby, nie noszona, 12-18 mcy, stan bdb, 12 zł

kapelusze 28 na górze Next na rzep, 3-lat, ale na pewno nie, na Jagodę za mały, stan bdb, 3 zł, 29 5-10-15 44-46 cm. stan bdb- 3 zl.

Oleśka, śliczne Jagodzia ma/ miała;-) ciuszki!!!

Przy okazji: może którejś pasowałby komplet z 5-10-15, Francesco dostał od przyjaciółki mojej mamy, rozmiar 80, ale na ten wiek mamy tyle ubranek tego rodzaju, ze Franek na bank nie założy. Ta 80-tka jest dość duża, na Franka jeszcze też;-)
Spodenki a'la bojówki, z podszewką bawełnianą w środku, bluzka jak na zdjęciu i dość gruby sweterek.

pic 071.jpgpic 070.jpgpic 069.jpgpic 067.jpgpic 066.jpg

Oleska zamawiam 7 ,11,14
Powiedz mi tylko z czego jest ta biala nr 7

A czy ta 14 z h&m jest spora? bo boje sie ze 9-12 moze byc za mala na Ole,bo ostatnio powyciagalam z pudla ubranka letnie 9-12 i sa teraz akurat a kupowalam je z mysla na lato.czyli na lato musze kupowac 12-18
Ta biała jest 65% polieste i 35% bawełna, ale jest to bardzo cienki i przewiewny material. No ale jak chcesz:) Kwiatuszki sa naszyte.

A tę sukienkę założyłam Jagodzie w kwietniu przed skończeniem 2 lat, tyle, że była juz dość opięta. Myslę, że do 18 mcy da radę:)

biore bluzke 18
Bluze 18 zamówiła pierwsza Malina:)

Oleśka, śliczne Jagodzia ma/ miała;-) ciuszki!!!

Przy okazji: może którejś pasowałby komplet z 5-10-15, Francesco dostał od przyjaciółki mojej mamy, rozmiar 80, ale na ten wiek mamy tyle ubranek tego rodzaju, ze Franek na bank nie założy. Ta 80-tka jest dość duża, na Franka jeszcze też;-)
Spodenki a'la bojówki, z podszewką bawełnianą w środku, bluzka jak na zdjęciu i dość gruby sweterek.

Zobacz załącznik 319104Zobacz załącznik 319105Zobacz załącznik 319103Zobacz załącznik 319107Zobacz załącznik 319106

jaka cena?

reklama
Do góry