reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zakupy / promocje / okazje

sliczne :) mam pytanie do zdjecia drugiego i piatego: czy te tuniczki sa z takiego mieciutkiego milego materialu troche jakby z welna? bo wydaje mi sie ze je widzialam w mothercare i jesli to te to mielismy cos podobnego w mniejszym rozmiarze i po jednym praniu zrobily sie strasznie szerokie i ogolnie rozflaczone :/
oj tak... to mnie załamałas.;-(

reklama
super te wasze zakupy!

malina, mamy te rampersy z gwiazdkami z kappahla:) tylko, że one są czerwone, a na zdjęciu wyglądają na różowe

Nataliak, kurde ty to potrafisz wyczaić...
mi nigdy się nie udaje :-(

a z innej beczki w kerfurze są chusteczki nawilżane pampers baby fresh 6 opakowań za 25,99 :-)

a u nas w cerfurze niestety nie ma tej promocji.. jak widac nei wszystkie cerfury sa nia objete....

bardzo fajne te ciuszki.. i jak duzo!!!

Nataliak, świetne :-) marynarski komplecik uroczy, a te spodenki z ostatniego zdjęcia, w środku są z miękkiego jeansu???

zakupy z nexta:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Nataliak z nexta jaki rozmiar kupjesz na lato?

reklama
Do góry