reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy mamusiowe

A tak z zakupów dla mam zamawiała któraś jeansy ciazowe z Allegro? Są różne za ok 60zl zastanawiam się czy s będą ok...

3jgxe6hh2nx9wmt2.png

Hej,
nie kupowałam na allegro ale zaopatrzyłam się w jedne z H&M. Są droższe niż te o których piszesz ale naprawdę bardzo wygodne i widać że będą rosły razem ze mną - nie tylko na brzuszku (mają bardzo elastyczny materiał). Poza tym mogłam je na spokojnie przymierzyć czy większe czy mniejsze :)

reklama
O tym ze jesteśmy w ciąży wiemy od kilku miesięcy jest czas żeby się zorientować w cenach w poszczególnych produktach i odłożyć to co potrzebujemy chyba nikt nie zostawię tego na ostatni miesiąc... dużo wcześniej przeglądałam, oglądałam, porównywałam ceny, wybierałam, zapisywałam a miesiąc przed porodem kupiłam... nie chciałam mieć tego wcześniej w domu dużo przypadków dookoła o poronieniach w trzecim trymestrze... poza tym mąż dużo pracował i ciągle mnie stopowal jest czas... jeśli urodzisz wcześniej wszystko jest wybrane po godzinie będę u ciebie ze wszystkim co niezbędne... bo taka jest prawda trzy pary ciuszków paczka pampersow moje cyce i tyle potrzebne dzieciątku przez pierwszą dobę ...

27b7080eb8951766d7128b1f059e5475.jpg
ja kupiłam takie cudo na wyprzedaży. Dzisiaj przyszły i leżą świetnie, zamówiłam tez białe Ala jaensy i szarą bluzę odkupię trampki i wiosenka moja

f2w3rjjgpsehityp.png

reklama
Do góry