reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Ps. Ja generalnie połączyłabym wątki o wózkach, fotelikach i zakupach:tak:

I zdecydowanie jestem przeciwna zaśmiecaniu nowymi wątkami kwietnia 2008:-p

reklama
a my kupilismy w sobote wózio i fotelik;-):tak::-D:-D:-D obydwa z firmy zagma i fotelik da sie zamontowac na wózio, fotek niestety nie wkleje bo ze nie ma miejsca u nas zbytnio to wozio narazie stoi u teściów i czeka ma Michałka:tak:;-):-) aaa kupiliśmy w kolorze czarno-zzielonym, takim jasnym;-)

tak Izunia, to jest dokładnie stronaproducenta tylko niestety nie zaktualizowana:baffled: my mamy wózio Prima ale onw sumie podobny jest do tego Samba, tylko tego kolorku co my mamy to tu tyż ni ma:baffled: ale cos w tym stylu jak Samba i kosztowal nas z fotelikiem 950zl

Wygląda solidnie :) I ma ciekawy kształt podstawy. Ważne też są koła, które tu wydają sie duże, będzie Ci łatwiej na naszych polskich drogach.

no kola sa duze:tak: zreszta dla mojego P to wózio musiał mieć duże pompowane koła, to była podstawa;-):-) no narazie jestem z niego zadowolonazobaczymy jak sie sprawdzi:tak::-)

LadyLajla w piątek właśnie nabyłam CONECO TRAPER :tak: i powiem, że jestem nawet zadowolona ;-) w sumie jechałam po BABY DESIGN WALKER, nie było, wiec skusiliśmy się na trapera ;-) widzę, że jesteś w Wrocławia - możesz podjechać do Askota na Sztabowej i na żywo podotykać, pomacać ;-) no i wysłuchać sprzedawcy ;-)

reklama
mówicie by oba wątki połączyć?? a nie będzie w tedy za dużego bałaganu??

Maju wózek dal Michasia to całkiem nie zła bryka:tak: no a koła fiu fiu, przejadą każdą miss dziurę;-):tak:

Lucky aż skóra cierpnie jak czyta się o tych wózkach. Ale jak patrzę, to te wymienione wózki są plastikowe. No ale na liście nie ma polskich firm. Ciekawe czy też były badane??

Do góry