reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Ja doswiadczenia to jeszcze nie mam ale pytalam pare kolezanek i mi polecily reczny Aventa i ja chce taki zakupic :tak:

reklama
Kachurku ja narazie nie kupuje laktatora a jak bedzie potrzebny to mąż kupi i jea się zdecydowałam na Avent ręczny podobno dobrze się sprawdza a ten elektryczny jest drogi :szok:

A ja mam takie pytanie zamówiłam sobie na allegro podkłady poprodowe i dzisaij przyszły ale się zdziwiłam czy ktoś wie jak to wygląda ,bo na opakowaniu jest napisane pieluszka dla dzieci (bella)i wygląda jak taka wielka podpaska tylko bez tego kleju z jednej strony czy to jest napewno to o co miało być :confused:

Anrus, ja też sobie je zamówiłam (2 paczki i rzeczywiście pisze ze to piekluszka, ale jak oglądałam i wydają mi się ok, zdecydowanie wolę niż ligninę czy coś takiego a myśle ze mogą zwykłe nawet te duże podpaski nie wystarczyć. Po pierwszym bardzo krwawiłam i sobie zakładałam takie zwykłe różowe tanie podpaski ale 2 na raz zakładałam, Taką dużo można sobie też pod pupą ulożyć i jak nikogo nie ma w domu bez majtek wietrzyć *nie wim czy sie jasno wyraziłam - no podkład pod tyłek i wietrzyć :rolleyes2:

Anrus ja kupiłam podkłady poporodowe w aptece i dali mi dokładnie to samo - duze pieluszki dla dzieci bella, więc to chyba to!:-D

Ja na razie tych podkladow nie mam bo jak bede miala CC to mi nie potrzebne ale to sie okaze za 4 tygodnie to wtedy zakupie te pieluszki:-D:-D:-D jak maly bryknie oczywiscie na razie mam mnie gdzies

to dzięki że rozwiałyście moje wątpliwości bo już się zastanawiałm czy coś nie poplątali
a tak szczeże to wolałabym takich pieluszek nie używać hihi chyba jużtetrę bym wolała dla maluszka mało czym się rużni tyle tylko ze nie trzeba by było prać

Kachurku widziałam go faktycznie jest śliczny ale ja już kupiłam jeden tylko niewiem czy mam więcej kupować , a kupiłam na alegro fajne majtki po porodzie z takim wysokim sztywnym pasem na górze a na dole zwykłe są bawełniane ciekawe czy się sprawdzą

kachurku sliczny....

anrus te majtki po porodzie slyszalam ok i dobry tez jest slyszalam pas poporodowy....

reklama
No wlasnie wiedzialam ze o czyms zapomnialaam.... nie mam zadnego takiego staniczka ani majteczke sciagajacych ...skleroza normalnie.....

Do góry