reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Asiu te sa na od 0-3 miesiecy....takze nie ma co kupowac na 56 bo z tego rozmiary dzieciatko wyrasta raz dwa..... jak juz kupuje to jak pisalam od 0-3 na metce pisze albo na 62 bo zawsze mozna podwinac...te akurat podwinac sie nie da ale na bank to wieksze niz 56 wsam raz :)

lady ma rację, maluszek nie ma takie koordynacji ruchu, by się zawinąć w śpiworek.

Spodenki śliczne:tak:
No ja trochę nakupiłam 56rozmiaru bo Leon zapowiadał się być mały. Ale ostatnio mimo przeciętnej wagi wyszło, że się długaśny.
Mój tato się śmieje, że to po mnie, bo ponoć też się wcześniej urodziłam i byłam chuda ale długa:tak:. No i ponoć szybko wyrosłam z kołyski. No mam nadzieję, że Leoś się opamięta:-D:-);-):-D

Masiu no wlasnie :) kordynacji nie wiedzialam jak to napisac hahah male przejezyczenie haha

No a Leonek moze przejąc cechy po mamusi moze byc dlugi i Twoje 56 moze byc tyci tyci na niego hihihi no nic bedziemy rozciagac na sile ciuszki by tylko dzidziunie w nie upchac hahahahah ;-);-);-);-)

Miałam fotelik chicco ale po 5 dzieciakach się wysłużył:-p
Pożyczałam jak mi przestawał byc potrzebny i teraz wygląda jak szmelc:-)
Teraz chce kupić cos takiego:
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy
lub taki:
Prima Unisystem Casualplay do w�zk�w S4 i S6 [18911] - 589.00�z� : Dino, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki

Ale co do wózka to zupelnie nie mam pojęcia. Zmienia mi sie jak w kalejdoskopie:baffled:

Wczorajsze zdobycze lumpeksowe :)) Na żywca wyglądają jeszcze bardziej słodko...

Załączniki

• ubranko.jpg
    ubranko.jpg
    106,6 KB · Wyświetleń: 37
  • ubranko1.jpg
    ubranko1.jpg
    87,8 KB · Wyświetleń: 39
  • ubranko2.jpg
    ubranko2.jpg
    85,9 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Iza ja tez to chce hihihihi :) Kurde ale masz lumpeks fajny kolo mnie nie ma zadnego musialabym n miasto jechac a mi sie nie che moj maz jest uprzedzony juz na haslo lumpeks ..a ja tam bym poszperala troszke niekiedy cos ekstra sie trafi :)u moich rodzicow jest taki lump firmowych rzeczy tylko ale ciezko mi sie tam wybrac :)

Do góry