reklama
iwonkablaz
Fanka BB :)
Lady bardzo fajne jeansy :-)
Asiu te sa na od 0-3 miesiecy....takze nie ma co kupowac na 56 bo z tego rozmiary dzieciatko wyrasta raz dwa..... jak juz kupuje to jak pisalam od 0-3 na metce pisze albo na 62 bo zawsze mozna podwinac...te akurat podwinac sie nie da ale na bank to wieksze niz 56 wsam raz
masiek
Mamy kwietniowe'08
lady ma rację, maluszek nie ma takie koordynacji ruchu, by się zawinąć w śpiworek.
Spodenki śliczne
No ja trochę nakupiłam 56rozmiaru bo Leon zapowiadał się być mały. Ale ostatnio mimo przeciętnej wagi wyszło, że się długaśny.
Mój tato się śmieje, że to po mnie, bo ponoć też się wcześniej urodziłam i byłam chuda ale długa. No i ponoć szybko wyrosłam z kołyski. No mam nadzieję, że Leoś się opamięta:-);-)
Spodenki śliczne
No ja trochę nakupiłam 56rozmiaru bo Leon zapowiadał się być mały. Ale ostatnio mimo przeciętnej wagi wyszło, że się długaśny.
Mój tato się śmieje, że to po mnie, bo ponoć też się wcześniej urodziłam i byłam chuda ale długa. No i ponoć szybko wyrosłam z kołyski. No mam nadzieję, że Leoś się opamięta:-);-)
Masiu no wlasnie kordynacji nie wiedzialam jak to napisac hahah male przejezyczenie haha
No a Leonek moze przejąc cechy po mamusi moze byc dlugi i Twoje 56 moze byc tyci tyci na niego hihihi no nic bedziemy rozciagac na sile ciuszki by tylko dzidziunie w nie upchac hahahahah ;-);-);-);-)
No a Leonek moze przejąc cechy po mamusi moze byc dlugi i Twoje 56 moze byc tyci tyci na niego hihihi no nic bedziemy rozciagac na sile ciuszki by tylko dzidziunie w nie upchac hahahahah ;-);-);-);-)
Miałam fotelik chicco ale po 5 dzieciakach się wysłużył
Pożyczałam jak mi przestawał byc potrzebny i teraz wygląda jak szmelc:-)
Teraz chce kupić cos takiego:
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy
lub taki:
Prima Unisystem Casualplay do w�zk�w S4 i S6 [18911] - 589.00�z� : Dino, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki
Ale co do wózka to zupelnie nie mam pojęcia. Zmienia mi sie jak w kalejdoskopie
Pożyczałam jak mi przestawał byc potrzebny i teraz wygląda jak szmelc:-)
Teraz chce kupić cos takiego:
Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dziecięce, akcesoria dziecięce, Sklep Internetowy
lub taki:
Prima Unisystem Casualplay do w�zk�w S4 i S6 [18911] - 589.00�z� : Dino, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki, w�zki, foteliki, ��eczka, zabawki
Ale co do wózka to zupelnie nie mam pojęcia. Zmienia mi sie jak w kalejdoskopie
Izabelinda
Mama Dominisia i Patrysi
reklama
Iza ja tez to chce hihihihi Kurde ale masz lumpeks fajny kolo mnie nie ma zadnego musialabym n miasto jechac a mi sie nie che moj maz jest uprzedzony juz na haslo lumpeks ..a ja tam bym poszperala troszke niekiedy cos ekstra sie trafi u moich rodzicow jest taki lump firmowych rzeczy tylko ale ciezko mi sie tam wybrac