reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Dziewczyny ja z mojego doswiadzcenia moge wam powiedziecz ze te wszytkie wozeczki sa sliczne (moje 2 cory wychowaly sie na wozkach firmy Bebe Comfort)ale maja jeden mankament male kolka przy ktorych kazden wszcząs dziecko odczuwa , wiec zanim cos zakupicie zastanowcie sie dwa razy. Polskie chodniki to nie chodniki jaki sa u naszych zachodnich sasiadow a te wozeczki produkowane wlasnie sa na ich swietne :tak:chodnikowe warunkia nie nasze wyboiste pseudo chodniki.

reklama
Ka32sia, właśnie o tych kółkach ostrzegała mnie moja koleżanka :tak: A powiedz, czy orientujesz się, czy można kupić taki wózio ale z innymi kółkami ?? Czy są jakieś inne modele?? Bo szukam na Allegro i nie bardzo mogę znaleźć. A zależy mi na tym wóziu. Tylko dla mnie jest ważne, żeby rączka do powadzenia była w "jednym kawałku" nie taka podwójna :tak: Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi :-) Dobra... Idę dalej szukać wózia :-D

Tak myslalm ze ten ci wpadnie w oko ,jest exstra mi tez sie podoba a jeszcze ta gama kolorkow miodzio :-D:-D:-D:-Djak go obejrzysz przed moim wyjazdem do Polski to daj znac jak wyglada na zywca (ja dopiero oblukam okolo 29 listopada) ;-)

zobaczcie co znalazłam:-) normalnie jak widzę gdzieś mopsa to szaleję. tak sobie wymyśliłam, że mogę kupić zwykły biały bodziak i umieścić na nim zdjęcie mojej Mopsi:tak:

Ja na razie przeglądam tylko aukcje internetowe.Termin mam na 23 kwietnia.Jeszcze poczekam z zakupami,ale już samo oglądanie sprawia mi wielką frajdę.Nie wiem czy będziemy wszystko nowe kupować,to się okaże jak będzie z funduszami.Na pewno dostanę dużo rzeczy od brata.Jak na razie remontujemy też całe mieszkanie od podstaw bo w gdzieś w marcu będziemy się przeprowadzać więc wydatków mamy sporo.Już się nie mogę doczekać.

reklama
zobaczcie co znalazłam:-) normalnie jak widzę gdzieś mopsa to szaleję. tak sobie wymyśliłam, że mogę kupić zwykły biały bodziak i umieścić na nim zdjęcie mojej Mopsi:tak:
Masie mopsice masz swietna , ja wychowalam sie w domu gdzie krolowalay buldozki francuskie , do tej pory mam sentyment i oko co do tych psow ... wogole uwielbiam te male plaskie mordeczki
moja znajoma z Wawu ma fajne forum gdzie mozna wiele dowiedziec sie na temat wlasnie mpsow i buldozkow francuskich forum znajdziesz pod nazwa e-psy ... o kurcze zapomnialam ze to forum o dzieciach i dzial o zakupkach hahhaha

Do góry