reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

reklama
Madziujko, gdzie kupiłaś te cudowne ciuszki, których zdjęcia wklejałaś parę stron temu? Czy to z neta? :confused:
Dziewczyny podajcie jakieś linki do sklepów internetowych z bajeranckimi łaszkami :tak:plissss :-)

Masiek, właśnie jestem na tej stronie, oglądam taki śliczny kombinezonik. I myślę sobie, czy jest to dobra rzecz dla maluszka na wyjście ze szpitala jako wierzchnie okrycie, czy rozmiar 62/68 na trochę mi później wystarczy? no i czy w ogóle warto to kupować? Doradźcie mi dziewczynki :confused:

Załączniki

• Spiwor mariquita 120zł.jpg
    Spiwor mariquita 120zł.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 31
Moim zdaniem jak na kwiecień to może być za grube:confused: to widać typowy zimowy kombinezonik.
Ja tam nakupiłam sweterki, bodziaki i bluzeczki ale właśnie też z długim rękawem teraz czekam aż dadzą coś luźniejszego:tak:
Ostatnio trudno jest kupić ubranka na wiosnę. Cały czas na zimę.
No i pamiętajmy, że będziemy potrzebować bardziej ubranek na wiosnę i lato niż tych zimowych:tak: A na wyrost nie ma co kupować bo nigdy nie wiedomo jak nasze pociechy urosną:tak:

No właśnie, nie wiadomo jak pogoda w kwietniu, bo z tym różnie bywa, ale chyba tak jak mówisz powstrzymam się, bo przecież bedzie przed nami całe lato, dziecko z tego wyrośnie i na jesień trzeba bedzie kupić nowy. A jak bedzie chłodno to ubiore szkrabika na cebulkę hehe, czyli wszystko co mam ;-)

A po drugie, masz rację że trzeba poczekać na kolekcję wiosenno-letnią, bedzie duży wybór letnich ubranek :-) tylko kiedy one w końcu sie pojawią bo ja normalnie tu zwariuję, w takim jestem szale kupowania.
Internet jest idealną rzeczą dla bab w ciąży hehee :-);-)

Oj tak internet i sklepy w nim szczególnie jeśli większą część dnia musisz spędzić w domu:tak: przez to w grudniu zaczęłam zakupy:-)
a teraz ciuszki leżą w pokoiku dziecięcym i czekają na obróbkę, tzn pranie ewentualnie niektóre prasowanie:-)

Jestem na stronie firmy Mariquita, mają piękne rzeczy, zdaje sie Maśku że Ty też miałaś z tej firmy, podoba mi sie tu kilka rzeczy, ale nie ma jeszcze najnowszej kolekcji i korci mnie żeby coś tu zamówić, ale z drugiej strony zżera mnie ciekawość, jakie cuda oni tu zamieszczą na lato ... ho ho ho... :confused::-)

reklama
Laski doradźcie mi z rozmiarami, bo nie wiem co i jak kupować: moja mała urodzi sie pod koniec kwietnia, na początek kupuję jej ubranka o roz. 56, przed nami będą miesiące letnie: maj, czerwiec, lipiec, sierpień. Do jakiego rozmiaru mniej więcej mogę kupować letnie ciuszki? :confused: Jestem w kropce .:baffled:

Do góry