reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

hehe. dzięki bratka za linka. no nie wojtek mnie chyba zastrzeli:ninja2:, a co tam takie śliczne ubranka i jeszcze przecena. W ogóle kolekcji z tamtego sezonu:tak::tak:
Aaaa może nie zauważy. Muszę tylko się opanować by nie zakupić za dużo:rofl2:

reklama
no właśnie fajnie że przecenione :-) za dużego wyboru poza tym nie ma, pewnie czekają na nową kolekcję :-) a ja razem z nimi :tak:

No wybór trochę mały ale zamówiłam już kilka czapek no i te same bodziaki jak te co ty masz:tak: akurat jak patrzyłam czapek na lato mam mało, jupi:tak::-)

Masiek gratuluję udanych zakupów :-)
Te sukienusie są z niemieckiej sieci Baby-walz do której się wybieram: :-)

Załączniki

• baby walz sukienka 10euro.jpg
    baby walz sukienka 10euro.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 27
  • babywalz sukienka 14euro.jpg
    babywalz sukienka 14euro.jpg
    57,8 KB · Wyświetleń: 25
  • babywalz sukienka 15euro.jpg
    babywalz sukienka 15euro.jpg
    46,2 KB · Wyświetleń: 25
o jakie słodziutkie sukienusie:tak:
Bratka - to chyba bedziesz musiała zakupić je hurtem dla siebie i dla naszych mamuś - tych spodziewających sie dziewuszek, bo są naprawdę cudne:-D:-D:-D

MASIEK armatka odpadnie nie mogę:-D:-D:-D:-D

BRATKA ciuuuuuuuuuuuudo....może zakupie synowi taką jedną:-D a jak raz mu założę to się nie obrazi....:-D

fajne kiecki Bratka ....
Adunia fakt jak raz ubierzesz to sie nie obrazi , szczegolnie jezeli zrobissz to przed pierwszym rokiem zycia no i nie bedziesz chcial tego uwiecznic na fotce:-D:-D:-D

reklama
kasia powalacie mnie na łopatki razem z Adą:-D biedny chłoptaś:-D pewnie Cię Aduś jak to slyszał nieźle pokopie w bunio dzisiaj;-):-D:-D

Do góry