_anna
Fanka BB :)
CZy ktos wie cos na ten temat??? Moze ktos z was posiada mutsy 4ridera??
Mutsy - to ja mam, ale niestety jestem z tych niezadowolonych - i niestety będe nim jeździć z druga dzidzią też , bo go mam i nie chcę tracic kasy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
CZy ktos wie cos na ten temat??? Moze ktos z was posiada mutsy 4ridera??
wiesz Renia ze ten fotelik jest fajny ... z tego co sie orjetuje jest to fotelik od 0- 18 kg wiec i dla noworodkow ... matuje sie go tylem do kierunku jazdy chyba do 9 kg dziecka, pozniej juz mozna normalnie zamontowac... sama sie zatanawiam czy nie kupic wlasnie taki fotelik.. gdyz uwazma ze fotelika od 0-13 kg nie ma sensu kupowc gdyz za dlugo nie posluzy znam to z autopsji .... a wykorzystywac go jako lezaczek raczej nie polecam gdyz dziecko nie lezy na plasko ...A moze teraz cos o fotelikach:-), bo ja mam dylemat
Przy moim wozku jest fotelik, fakt jeszcze go nie widzialam, ale raczej on bedzie sluzyl jako lezaczek i nosidelko, bo on jest chyba bezfirmowy, i nie ma zadnych crash testow
, ale myslalam o foteliku takim od 0-18, czy ktoras z Was cos wie o tego typu fotelikach, moze ktos z waszej rodziny uzywal, mozna pomyslec na nim czy lepiej kupic najpierw ten 0-13 a potem ten dla starszych
On wyglada tak
Buy Graco Junior Mini Car Seat. at Argos.co.uk - Your Online Shop for Car and booster seats.
moze ktoras jest bardziej sprytna i znajdzie wiecej informacji na ten temat bo ja nie umiem
Dzieki