reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

Mi się na początku podobał właśnie wózek implast bolder 4, zwłąszcza kolorystyka. Ale pani w sklepie mi jednak odradziła że niby jest bardzo twardy. I szkoda że nie ma skrętnych przednich kół. Jakoś mi się odwidział. I po oglądaniu wózków na żywo w sklepie zdecydowałam się na x-lander xa.

reklama
Silka oj chyba serio wadliwy miała bo ogólnie wcale nie była zadowolona. Tylko z gondoli:-)

Lady wstawiaj z zabki lub fotosika;-)

Tak na zdjęciach to nie robi wrażenia, wcześniej w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi ale w sklepie jak się weżmie w łapska i pojeżdzi to jest genialny! Jest też mały po złozeniu i kółka zdejmują się błyskawicznie na pstryk, więc się łatwo wkłada do samochodu. Szkoda tylko że nie ma kolorystyki jak bolder!

no właśnie, ja pierwsze co, to zwróciłam uwagę na wygląd bo czym można zasugerować się oglądając zdjęcia w internecie, natomiast w sklepie wszystko wygląda już zupełnie inaczej, dlatego nie wiem czy nie wybiorę się najpierw do jakiegoś dobrze wyposażonego sklepu...:happy2:

luckymama, to ja mam o model nowszy. I już się raczej na Niego zdecydujemy, ale oczywiście musimy go zobaczyć najpierw na żywo... Jedziemy w lutym, to będę mogła coś więcej powiedzieć... Poza tym nasz drugi typ, to Bebeconfort Trophy Air4 i jakby co, to będzie ten, ale tutaj mi się znowu spacerówka nie podoba... No zobaczymy w przyszłym miesiącu :-)

reklama
Do góry