reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy i zakupki :)

w dupe jeza nic juz nie wklejam co wkleje nowe to zaraz brakuje miejsca miw zalacznikach i musze potem kasowac z profila wstawiam nowe nie nie w dupe nic nie wklejam.... nie wiem o co juz tu chodzi a chcuialam wam pokazac!!!! cholera...

reklama
Lady, słodkie te ciuszki szkoda że nie udało Ci się wkleić więcej fotek, reszta też na pewno słodziutka :-).
Silka, ten Bebecar Vector AT też mi się podoba, czy w Gorzowie można gdzieś zobaczyć te wózki??
Poza tym mam jeszcze jeden który obstawiam: Implast Bolder 3 lub 4, ale nie widziałam niestety żadnego z nich na żywo, może któraś z Was widziała i podzieli się ze mną wrażeniami?
Co do zieleni ja już na ten kolor szczerze patrzeć nie mogę, bo u nas wszystkie mamuśki z zielonymi wózkami śmigają :baffled:.
A poniżej zdjęcie Boldera 4:

Załączniki

• bolder4 kwiaty-blekit-bez-206-.jpg
    bolder4 kwiaty-blekit-bez-206-.jpg
    53,5 KB · Wyświetleń: 28
Bartka Implast Bolder4 też nawet mi się podoba i wiem, że można go zobaczyć w Watralu... Bebecara natomiast nigdzie tutaj nie ma... My będziemy jechać do Poznania oglądać :tak:

Watral jest bardzo nie daleko Tesco na Górczyńskiej... Dokładnie nie podam Ci ulicy, bo nie wiem jaka jest. Na rondzie górczyńskim musiałabyś skręcić w lewo ( jadąc od strony Panoramy ) i do końca ulicy pojechać i już masz Watral :-) Taki duży budynek :-) Zagmatwałam, co ??

Lady nie denerwuj sie ja tez nie cierpie zdjec wstawiac bo nie umiem:wściekła/y:, ale znow bede probowac:tak:
Dziewczyny ja dzisiaj w koncu kupolam pierwsze ciuszki i mam banana na gebuli, potem moze wstawie zdjecia teraz ni mam casu:-(
No i kupilam wozek teraz tylko czekam az mi go przysla, mam nadzieje ze mnie w konia nie zrobia:baffled:
Bratka nie czepiaj sie zielonego;-)nooo, bo ja cie polubilam;-):tak::-D, ja tez mam zielony wozio ( dopiero dojedzie) ale ja na wygnaniu to moj moze byc, no nie;-)??:-D:-D:-D

Renia, nie żebym miała coś przeciwko zielonemu, wręcz przeciwnie - chciałabym mieć zielony, bo taki bezpieczny i dla chłopca i dla dziewusi, no i przepiękny kolor, ale nie chcę zginąć w tłumie w tym moim Barlinku, a Ty jak najbardziej możesz taki mieć... ba, zazdroszczę że możesz :tak:

reklama
Fakt ze to najbardziej bezpieczny kolor:-D, ale tutaj na tle czarnych i szarych wozkow ja to dopiero bede wygladac:-D:cool:

Do góry